Clash of Clans belediye 13'e geçilmeli mi?

Merhaba,

243 seviye bir hesabım ve 10 senelik tecrübeme dayanarak 14. belediye binasına kadar çok hızlı hatta depoları yükselttiğin gibi geçmeni öneririm.

- Sebep 1

Mevcut lig savaşlarında iyi de bir taktik öğrenirsen full 14 köyleri sadece kahraman ve güç iksiriyle üçlemen çok kolay.

Lig savaşlarında yüksek köyleri alman demek senin için 200+ madalya demek.

Madalyaların bedava oynayanlar için en önemli şey olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım.

- Sebep 2

Tüm klan savaşlarında sana denk rakiplerin yüksek köy binasında olacağı için kahraman ekipmanını çok daha fazla elde edeceksin. Ayrıca üst liglere çıkma şansında kolaylaşacak. Dolayısıyla günlük bonuslardan aldığın ekipman malzemeleri de bir hayli artacak.

Örnek olarak Kendi hesabımla birlikte şu an 10 hesabım var en düşük köy binasına sahip hesabım köy binası 12 ve kahramanar 10 seviye falan. 2-3 Ayda rushlayarak yapılacak hesaplar yani. Onlarla birlikte geçen lig ayında her bir hesabıma 214 lig madalyası aldım.

- Sebep 3

Son güncellemelerle birlikte depodan aldığın ham maddeler inanılmaz derecede arttı. Dolayısıyla toplayıcılara değil depolardan ganimet kastığın durumlarda en yüksek ganimet alabileceğin köyler üst seviye köy binalarıdır.

En son pekka ve golem ile 3 sene önce falan baskın yemişimdir. Son 2 haftada kara saldırısı 1 tane.
Pekka ve golem üzerine 10 larca saldırı düzeni geldi.

Eskiden popüler olan golem pekka ya da golem cadı formasyonları yerini blizzard usulü olmak üzere tazı balon, ejder balon, ejder binici ejder ve balonlara bıraktı. Biraz daha üst seviye köy binalarında şu an orman binicisi valkyrie domine ediyor hala bunlar tabii sık kullanılan düzenler.

Ekstra düzenler hala var örneğin ben süper atıcı kullanıyorum elektro titan ve buz golemleriyle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…