N NucbiowArS Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 4 20 Ekim 2019 #1 Telefonda mı sıkıntı var bilemiyorum. Bu buglar oluyor: Ne yapmam gerek? Telefon Huawei P8 Lite tek bu oyunda oluyor galiba. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019
Telefonda mı sıkıntı var bilemiyorum. Bu buglar oluyor: Ne yapmam gerek? Telefon Huawei P8 Lite tek bu oyunda oluyor galiba.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 20 Ekim 2019 #2 Galiba telefonunuzda sorun var Samsung M20 kullanıyorum bende böyle hata yok veya güncellediniz mi peki Artı 0 Eksi
Galiba telefonunuzda sorun var Samsung M20 kullanıyorum bende böyle hata yok veya güncellediniz mi peki
KS KS N NucbiowArS Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 4 20 Ekim 2019 #3 Yeniçocuk dedi: Galiba telefonunuzda sorun var Samsung M20 kullanıyorum bende böyle hata yok veya güncellediniz mi peki Genişletmek için tıkla... Galiba fakat güncellemedim. Bu hataya benzer bir şekilde Huawei Y6 2019'da da var. Artı 0 Eksi
Yeniçocuk dedi: Galiba telefonunuzda sorun var Samsung M20 kullanıyorum bende böyle hata yok veya güncellediniz mi peki Genişletmek için tıkla... Galiba fakat güncellemedim. Bu hataya benzer bir şekilde Huawei Y6 2019'da da var.
Raşit Akçiçek Kilopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #4 Öncelikle telefon yazılım güncellemesini sonra oyunu güncelleyin. Düzelmediyse oyun önbelleğini ve verileri playe kaydettikten sonra verileri silin ve tekrar giriş yapın. Bu da işe yaramazsa oyunu temiz silip tekrar kurun. Artı 0 Eksi
Öncelikle telefon yazılım güncellemesini sonra oyunu güncelleyin. Düzelmediyse oyun önbelleğini ve verileri playe kaydettikten sonra verileri silin ve tekrar giriş yapın. Bu da işe yaramazsa oyunu temiz silip tekrar kurun.