Clash of Clans diğer hesaplardan çıkış yapma

Makaleler
3
Oyunda sanırım şifre değiştirme gibi bir durum yok bu yüzden tek çarenin Gmail değişimi olduğunu sanıyorum. Gmail değiştirdim fakat hesabıma istemediğim bir kişi daha giriyor. Bu kişi tanıdık güvenlik bakımından bir problemi yok benim açımdan ama girmesini istemiyorum. Dediğim gibi Gmail değişimi de yaptım ama demek ki yeterli değilmiş. "Diğer hesaplardan çıkış yap" diye bir ayar da yok. Nasıl girmemesini sağlayabilirim, daha ne yapmam gerekiyor bu oyunda? Yardımcı olanlara teşekkürler.

Oyunda sanırım şifre değiştirme gibi bir durum yok bu yüzden tek çarenin Gmail değişimi olduğunu sanıyorum. Gmail değiştirdim fakat hesabıma istemediğim bir kişi daha giriyor. Bu kişi tanıdık güvenlik bakımından bir problemi yok benim açımdan ama girmesini istemiyorum. Dediğim gibi Gmail değişimi de yaptım ama demek ki yeterli değilmiş. "diğer hesaplardan çıkış yap" diye bir ayar da yok. Nasıl girmemesini sağlayabilirim, daha ne yapmam gerekiyor bu oyunda? Yardımcı olanlara teşekkürler.

To log out of your Supercell ID from all devices, you can follow these steps:
  1. Open your Supercell ID account settings.
  2. Click on the "Security" Tab.
  3. Scroll down to the "active logins" section and Click "manage".
  4. Click "log out of all devices".
    This will log you out of your Supercell ID from all devices. Note that you will need to log back in on any devices where you want to use your Supercell ID again.

Eğer İngilizce anlamıyorsanız size anlatabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı