Clash of Clans hala daha oynamaya değer bir oyun mu?

Şu an eskiye nazaran belediye binası seviyesini 12 ye hatta belki 13 e yükseltmek epey kolaylaşmış durumda. Ben 2013 2014 yılları arasında başlamıştım arkadaşlarımla oynayıp bırakıyordum. Açıkçası hala da öyle yapıyorum yani anlayacağın hoşuna gidiyorsa girip oyna bir şey kaybetmezsin.

Bence değmez . 6 ay önce yeniden başlamak için yükledim KB 13 ye kadar kısa sürede kasılmasına rağmen üstünü kasmak ayrı külfet , orta seviyeli klanlarda aktif 4-5 insan var klan oyunları ve baskınlar çoğunlukla tamamlanmıyor bile. Klan savaşlarını çoğu insan atmıyor , oyuna sürekli yeni şeyler gelmesine rağmen çoğu güncel köy binası seviyesine geliyor ama klan doğru düzgün olmadığı için madalyalarla ilerlenemiyor bile. Üst seviye klanlar ise minimum KB 15 alıp 2 gün inaktif kalan adamı kickliyorlar. Oyun tıkanıyor gibi düşünün bana göre değmeyecek bir oyun.

Sıfırdan başlanılmaz artık. Daha önceden oynadığınız bir hesap varsa olabilir ama.

Bir hesabım mevcut fakat belediye binası 11'e yeni geçirmiştim sonra da bıraktım. Aradan uzun zaman geçti ve oyunu unuttum neredeyse. Sizce yeni hesap açmalı mıyım yoksa mevcut hesabımdan devam mı etmeliyim?

Bir hesabım mevcut fakat belediye binası 11'e yeni geçirmiştim sonra da bıraktım. Aradan uzun zaman geçti ve oyunu unuttum neredeyse. Sizce yeni hesap açmalı mıyım yoksa mevcut hesabımdan devam mı etmeliyim?
Mevcut hesabınızdan devam edin hocam. Uzun zamandır girmediğiniz için bayağı ganimet verir. Onlar ile biraz kasılıp kendinize güzel bir klan bulun derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı