Selam Clash of Clans hastasıyım. Gmail'imin çalınması ile beraber BB12 hesabım gitti. Instagram üzerinde gezinirken clashofclans******* (hesap adı paylaşmak yasaktır herhalde diye sansurluyorum) adlı hesapla karşılaştım. Bu şahıstan hesap almak istiyorum. Kanıtlarına baktığımda güvenilir ve çok gerçekçi duruyor. Hesap almak istiyorum ve 350TL dolandırılmak istemiyorum. Sizce alınır mı? Güvenilir duruyor. Hesabı WhatsApp üzerinden veriyor. Dolandırılır mıyım?
Clash of Clans hesabı satın almak mantıklı değil. 2016 yılında çaldılar takas sırasında, 2 yıl sonra eski bilgilerimi vererek hesabımı geri aldım. Yani satın aldığınız kişide eski şeyler varsa hesabı geri alabilir.
Clash of Clans hesabı satın almak mantıklı değil. 2016 yılında çaldılar takas sırasında, 2 yıl sonra eski bilgilerimi vererek hesabımı geri aldım. Yani satın aldığınız kişide eski şeyler varsa hesabı geri alabilir.
Ya salla hocam. Biz çok gördük onlardan garantisi benim diyenlerden. Eğer satıcının kendi hesabıysa uzun süre bot kullanmadan kastığı hesapsa bir nebze anlarım da bu işi al sata dönüştüren adamdan uzak durmak gerek. Şuan durum ne bilmiyorum ama eskiden botla hesap kasıp satarlardı genelde ban yerdi hesaplar.