Kapalı Clash Of Clans Hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

39896

Megapat
Makaleler
8
Merhabalar, COC hesabımı satıyorum. Direk mail olarak vereceğim. Maile kayıtlı bir sürü oyun vardır 4-5 senelik mail adresim. Alacak arkadaş iOS cihazı kullanıyor ise galiba karakter aktarma diye bir şey var öyle de yapabiliriz. İsim değiştirme hakkı mevcuttur. Oyuna hiç para yatırmadım uzun süredir oynuyordum taşları biriktire biriktire 5. inşaat kulübesini aldım. Resimlerde her şey gözüküyor.

Kaça satıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda net bir fiyat yok biraz araştırdım 100 TL ye falan satıyorlar. Para lazım olduğundan daha ucuza verebilirim. Teklif yapınız.
Yok biraz daha iyi bi köyüm var piyasayı ögrenmek için sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende hesabımı satıcam 90-100 level arasıydı hatırlamıyorum emaili başkasına aktarabiliyor muyuz? (Konu dışı oldu biraz ama kusura bakmayın.)

Arkadaşlar bende hesabımı satıcam 90-100 level arasıydı hatırlamıyorum emaili başkasına aktarabiliyor muyuz? (Konu dışı oldu biraz ama kusura bakmayın.)
Başka bir e-posta ya aktaramıyorsun ama bildiğim kadarıyla Android den İos a aktarabiliyorsun.

CS:GO'da 125TL'lik Envanter Olabilirmi? Veya 200 TL'lik oyunlu Steam hesabı
Yok sağ olun.

Eger supercelle yardım ve destekten mesaj atıp mail adresimi degistirmek istiyorum deyip birkaç bilgi verirseniz değiştiriyorlar. Yanlış bilgi vermeyin önce bir araştırın.
Oradan değiştirmesi neredeyse imkansız değiştirmek için oyuna başladığı tarihi soruyor ve yeni güncellemeler de onu öğrenemiyorsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…