Satılık Clash of Clans hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CaptainElessar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. 73 level hesabımı artık satmak istiyorum sıkıldığım için. Toplar 10. seviye, duvarların hepsi 6. seviye ufaktan 7. seviye yapıyorum, okçu kuleleri 9. seviye, madenlerin hepsi 11. seviye, 3 gizli tesla 3. seviye, barbar kral 3. seviye, hava savunmaları 5. seviye, izbe kışlada 4. seviye golem çıkabiliyor, normal kışladan PEKKA çıkabiliyor. Köy binası 8. seviye, kamplar 200 adam barındırıyor, depoların hepsi 11. seviye. İlgilenenler bakarsa sevinirim. Saygılar

Kardeşim çok özür dilerim. Atlamışım,tatildeydim. Fiyat konusunu 275 TL düşünüyorum, özelden tartışırız. Suluboya1453

IMG_0298.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunun zevki zaten koyu yapmak. Bunu alan adam ne anlayacak oyundan? Ayrica 275 TL abartili olmus.

Şuan köyüm 56 level 4 işçim var. 20 TLlik elmas alsam bile çok rahat gelişirim ama gene de bir fiyat alsak iyi olur.

Bu 3. söyleyişim olucak arkadaşım. Pazarlık vardır. 10 yada 5 lirada değil anlaşabileceğim makul fiyata kadar indiririm. Siz kafanızdaki fiyatları söyleyebilirsiniz özeldende konuşabiliriz.
Ayrıca arkadaşım köyünü kasabilirsin sen beğenmessen almassın zorla aldırtmıyorum. cynox06

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı