Clash of Clans hesabım kayboldu

Emre Hakan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun zaman önce oynadığım hesabı kaybetmiştim şimdi geri buldum ama e-postaya veya Google'a bağlı mı değil mi bilmiyorum. Destekle iletişime geçtim fakat kurtarma işlemini tamamlayamadık diyor, ne yapmam lazım?

1728728909841.png

Destek ekibi çözemediyse biraz zor. Eğer epostaya bağlı değilse destek ekibi bağlayabilir ama bağlıysa e-posta adreslerini denemen lazım.Olmazsa Supercell ile e-posta yoluyla iletişime geçmen lazım,ona da geri dönerler mi emin değilim. Ben de bir kere hesabımı kaybetmiştim bayağı araştırdım e-posta ile iletişime geçin diyordu ama dönmezler diye vazgeçmiştim.

hocam e postanın hangisi oldugunu bilmiyorum elimde var ama 10 taneye yakın hepsini araştırdım çıkmadı destek teki bot da sıkıntılı zaten bilgileri veriyorum hesabınızı kurtarma işlemi tamamlanmadı diyor anlamadım bi tane gmailim var supercell id kodu gelmiyor mesela ayrıca hesapta hatırlıyorum supercell id ye bağla görevi var onu yapmışım .

Sendeki tüm hesapları Supercell üzerinde denemelisin. Supercell'e giriş yaparken e postayı yazdığında üyelik olsa da olmasa da şifre gönderildi diyor. Eğer o e postaya daha önce Supercell hesabı açtıysan şifre gelecektir zaten. Eğer sana şifre gelmediyse üyeliğin öncesinde yoktur, o e postayı salla diğerlerini dene.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı