brk5000 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #11 Mylne dedi: Ama hesap Supercell ID'ye kayıtlı değil ondan oluyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir.
Mylne dedi: Ama hesap Supercell ID'ye kayıtlı değil ondan oluyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir.
125824 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.066 Çözümler 4 Yer Manchester 12 Ağustos 2024 #12 Mylne dedi: Ama hesap Supercell ID'ye kayıtlı değil ondan oluyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Supercel ID'ye kayıt yapmanız lazım aksi takdirde kod gelmez.
Mylne dedi: Ama hesap Supercell ID'ye kayıtlı değil ondan oluyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Supercel ID'ye kayıt yapmanız lazım aksi takdirde kod gelmez.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 12 Ağustos 2024 #13 Benim başka bir hesabım var Supercell ID'ye nasıl kayıt olacağım? 125824 dedi: Hocam o zaman Supercel ID'ye kayıt yapmanız lazım aksi takdirde kod gelmez. Genişletmek için tıkla...
Benim başka bir hesabım var Supercell ID'ye nasıl kayıt olacağım? 125824 dedi: Hocam o zaman Supercel ID'ye kayıt yapmanız lazım aksi takdirde kod gelmez. Genişletmek için tıkla...
125824 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.066 Çözümler 4 Yer Manchester 12 Ağustos 2024 #14 Mylne dedi: Benim başka bir hesabım var Supercell ID'ye nasıl kayıt olacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam hatırladığım kadarıyla hesaplar arası geçiş yapılabiliyordu.
Mylne dedi: Benim başka bir hesabım var Supercell ID'ye nasıl kayıt olacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam hatırladığım kadarıyla hesaplar arası geçiş yapılabiliyordu.