R roskevv1907 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 267 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 31 Ekim 2019 #1 Benim Clash of Clans hesabım Android telefonum da kaldı, yıllar önce bırakmıştım oynamayı şu an geri yüklemek istiyorum ama iOS kullanıyorum. Bunu eski telefonumdan yeni telefonuma nasıl aktarabilirim? Veya aktarma şansım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2019
Benim Clash of Clans hesabım Android telefonum da kaldı, yıllar önce bırakmıştım oynamayı şu an geri yüklemek istiyorum ama iOS kullanıyorum. Bunu eski telefonumdan yeni telefonuma nasıl aktarabilirim? Veya aktarma şansım var mı?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 31 Ekim 2019 #2 Mobil İçerikli Blog Ve İnceleme Yazıları - Tamindir Mobil kategorisinde Mobil konularını içeren blog, inceleme ve bilgilendirici yazıları okuyabilirsiniz. www.tamindir.com Konuya göz atabilirsiniz. Olmaz ise destek ekibine yazın yardımcı olacaklardır.
Mobil İçerikli Blog Ve İnceleme Yazıları - Tamindir Mobil kategorisinde Mobil konularını içeren blog, inceleme ve bilgilendirici yazıları okuyabilirsiniz. www.tamindir.com Konuya göz atabilirsiniz. Olmaz ise destek ekibine yazın yardımcı olacaklardır.