Clash of Clans hesap bağlantısı nasıl kesilir?

BerkemVein

Hectopat
Bir hesabım var işte bir tane e-postaya bağlı ama ben e-postayı değiştirmek istedim. Değiştir dedim Supercell ID'den ama bir türlü kod gelmiyor, ben de bilgisayardan e-postaya girmeyi denedim giremedim. Çünkü hesabınız ihlal tarzı bir şey var, hesabınız devre dışı bırakıldı diyor. İtiraz etme seçeneği vardı, ettim. Google 1-2 iş günü içerisinde cevap veriyormuş, başka e-postama yazı geldi hemen. Başka bir şekilde bu hesabın e-postasını değiştirebilir miyim? Ya da Supercell ID'den bağlantısını kesebilirsim de olur, sıkıntı olmaz. Nasıl olur?

Update geldi artık kesiliyor hatta çok basit.

Uzun süredir oynamıyorum fakat en son hatırladığıma göre kesilmiyordu. Yanlışım varsa düzeltin.

Ayarlar supercel bağlandı daha sonrasında eposta adresini değiştir diyorsun ona kod gidiyor giriyorsun yeni girecegin maili yaziyosun daha sonrasında da ona gelen maili giriyorsun bum.

Bı kaç örnek bunlar da. Önceden baya uzundu ama önceden de kesiliyordu. Hesap satıyorum ben 10/10 iş oldu 3-5dk da teslim ediyorum hesapları.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230713-000414.jpg
    Screenshot_20230713-000414.jpg
    172,3 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_20230713-000331.jpg
    Screenshot_20230713-000331.jpg
    256,9 KB · Görüntüleme: 90
Bir hesabım var işte bir tane e-postaya bağlı ama ben e-postayı değiştirmek istedim. Değiştir dedim Supercell ID'den ama bir türlü kod gelmiyor, ben de bilgisayardan e-postaya girmeyi denedim giremedim. Çünkü hesabınız ihlal tarzı bir şey var, hesabınız devre dışı bırakıldı diyor. İtiraz etme seçeneği vardı, ettim. Google 1-2 iş günü içerisinde cevap veriyormuş, başka e-postama yazı geldi hemen. Başka bir şekilde bu hesabın e-postasını değiştirebilir miyim? Ya da Supercell ID'den bağlantısını kesebilirsim de olur, sıkıntı olmaz. Nasıl olur ?

Oyun içerisinden yardım ve desteğe yazabilirsiniz. Onun dışında eğer hesabınızda hesap güvenlik aktif değilse Supercell ID'den çıkış yapabilirsiniz. Eğer aktifse biraz zor olabilir. Hesabınızın çalındığını söyleyerek Supercell ID'den çıkış yapabilirsiniz. Onun dışında biraz zor.

Oyun içerisinden yardım ve desteğe yazabilirsiniz. Onun dışında eğer hesabınızda hesap güvenlik aktif değilse Supercell ID'den çıkış yapabilirsiniz. Eğer aktifse biraz zor olabilir. Hesabınızın çalındığını söyleyerek Supercell ID'den çıkış yapabilirsiniz. Onun dışında biraz zor.
Değişti kanki o sistem anlattım yukarda. 🤓

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı