Clash of Clans hesap kurtarma

İşletim sistemi
Android
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar benim hesabım eski e-postamı sildiğim için kayboldu. Eski e-postamı geri almak gibi bir niyetim de yok. Ama coc hesabım silinen e-postama bağlı Supercell ID'ye kayıtlıymış. Şimdi hesap kurtarma kısmından soruları cevaplıyorum. Köyün kodunu yazıyorum, ismini yazıyorum, belediye seviyesini yazıyorum ama bana son olarak "hangi klandaydınız?" diye soru soruyor. Klanda değildim ama cevap vermem gerek. Yok, hayır, klanda değildim gibi cevapları denedim, olmadı. Ne yapmam gerek? Soruyu boş bırakamıyorum.

Önceden bulunduğun bir klanı hatırlıyor isen onu yazabilirsin.

Onu da denedim yine olmadı ya. Belediye 12'ydi. Çok yüksek seviye olmasa yeni hesap açar işime bakardım ama tekrardan inşa etmesi uzun sürecek.

Tekrar başlama hevesiniz çok yüksek ise coc piyasası bayağı diplerde hesap almayı düşünebilirsiniz. Ya da sıfırdan açtığınız hesaba iki ay altın Pass alarak aktif oynarsan çok rahat hızlıca kasabilirsin. Ben de 7 senelik Clash Royale hesabımı kaybetmiştim ama bu aralar çok sardığım için baştan hesap açtım iki ay Pass aldım ve 12 seviye oldu bile kule seviyesi 13 olmak üzere artık Supercell oyunları pay to skip şeklinde ilerliyor biraz para harcadığın zaman uçuyorsun resmen.

COC'u silmenin zamanı gelmiş o zaman

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum biraz eski sayfa ama sorunu çözdünüz mü?

Ben yıllar önceki hesabımı kurtardım ama çok saçma şekilde. Hesapta ekli olan arkadaşımdan hesabımın kodunu aldım, yardım ve destekten kodu, belediye binasını, klan adını ve hesap adını yazdım ve hesabı direkt bana verdi. Ben kendi hesabımı aldım fakat bu çok rahatlıkla başkalarının hesabını almak için de kullanılabilir çünkü benden söylediklerim hariç hiç bir bilgi istenmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…