MotiPat Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 622 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #1 Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz.
Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #2 Optimizasyon konusunu pek bilmem ama bu cümleyi görünce küçükken emülatör olarak kullandığım bluestack aklıma geldi, kullanabilirsiniz.
Optimizasyon konusunu pek bilmem ama bu cümleyi görünce küçükken emülatör olarak kullandığım bluestack aklıma geldi, kullanabilirsiniz.
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 20 Aralık 2021 #3 MotiPat dedi: Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 5. sevmezseniz LD Player.
MotiPat dedi: Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 5. sevmezseniz LD Player.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #4 MotiPat dedi: Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Nox Player ben uzun zamandır Nox Player kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. MotiPat dedi: Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Blue stacks diyenler olmuş ancak Blue stackste Clash of Clans kasıyor.
MotiPat dedi: Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Nox Player ben uzun zamandır Nox Player kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. MotiPat dedi: Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Blue stacks diyenler olmuş ancak Blue stackste Clash of Clans kasıyor.
MotiPat Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 622 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #5 Teşekkürler yardımlarınız için.
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 20 Aralık 2021 #6 ll.Mehmed dedi: Kesinlikle Nox Player ben uzun zamandır Nox Player kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Blue stacks diyenler olmuş ancak Blue stackste Clash of Clans kasıyor. Genişletmek için tıkla... Bende kasma yok hocam. Genel olarak 50 60 FPS alıyorum. Ve sistemim kötü.
ll.Mehmed dedi: Kesinlikle Nox Player ben uzun zamandır Nox Player kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Blue stacks diyenler olmuş ancak Blue stackste Clash of Clans kasıyor. Genişletmek için tıkla... Bende kasma yok hocam. Genel olarak 50 60 FPS alıyorum. Ve sistemim kötü.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 20 Aralık 2021 #7 Sistemin ortalama bir sistem ise Bluestacks kullanabilirsin. Onun dışında MEmu'da kullanabilirsin.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #8 MotiPat dedi: Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MEmu Play var
MotiPat dedi: Clash of Clans için emülatör önerisi arıyorum. Optimizasyonu iyi emülatör önerisinde buunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MEmu Play var
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #9 ll.Mehmed dedi: Kesinlikle Nox Player ben uzun zamandır Nox Player kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Blue stacks diyenler olmuş ancak Blue stackste Clash of Clans kasıyor. Genişletmek için tıkla... Bende kasma olmuyordu.
ll.Mehmed dedi: Kesinlikle Nox Player ben uzun zamandır Nox Player kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Blue stacks diyenler olmuş ancak Blue stackste Clash of Clans kasıyor. Genişletmek için tıkla... Bende kasma olmuyordu.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #10 Bence hepsi arka planda sistemi tırtıklıyor. Tırtıklamayanı varsa ben de kullanayım.