ömür.d Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Konu yukarıdaki gibidir. Teşekkür ederim.
BatuHan999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.159 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 ömür.d dedi: Konu yukarıdaki gibidir. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin ne?
ömür.d dedi: Konu yukarıdaki gibidir. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin ne?
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 31 Aralık 2023 #3 LDPlayer - The Best Android Emulator for PC, Safe and Fast LDPlayer is a free Android emulator to play mobile games on PC with mouse and keyboard. It provides the fastest performance for Android gaming, supports various Windows systems and most popular apps and games. www.ldplayer.net
LDPlayer - The Best Android Emulator for PC, Safe and Fast LDPlayer is a free Android emulator to play mobile games on PC with mouse and keyboard. It provides the fastest performance for Android gaming, supports various Windows systems and most popular apps and games. www.ldplayer.net
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.992 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #4 Google Play Games Beta.
furkan_tem1z667 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 Ld Player çok iyidir MEmu önermem Nox'ta kullanılabilir blustacks sistemi fazla yoruyor.
umıtozdogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT - Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2023 #6 Crownguard dedi: Google Play Games Beta. Genişletmek için tıkla... Ben de Google Play Games üzerinden oynuyorum, gayet iyi.
Crownguard dedi: Google Play Games Beta. Genişletmek için tıkla... Ben de Google Play Games üzerinden oynuyorum, gayet iyi.
ömür.d Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #7 BatuHan999 dedi: Sistem özelliklerin ne? Genişletmek için tıkla... i5 12400F. RTX 4060. furkan_tem1z667 dedi: Ld Player çok iyidir MEmu önermem Nox'ta kullanılabilir blustacks sistemi fazla yoruyor. Genişletmek için tıkla... MSI App Player önermişti bir arkadaşım o nasıl? umıtozdogan dedi: Ben de Google Play Games üzerinden oynuyorum, gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Betada olması sıkıntı çıkarmaz değil mi?
BatuHan999 dedi: Sistem özelliklerin ne? Genişletmek için tıkla... i5 12400F. RTX 4060. furkan_tem1z667 dedi: Ld Player çok iyidir MEmu önermem Nox'ta kullanılabilir blustacks sistemi fazla yoruyor. Genişletmek için tıkla... MSI App Player önermişti bir arkadaşım o nasıl? umıtozdogan dedi: Ben de Google Play Games üzerinden oynuyorum, gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Betada olması sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.992 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #8 ömür.d dedi: Betada olması sıkıntı çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Beta'da çünkü içinde bulunan oyun sayısı az. Emulatör gibi değil. İndirip giriş yapın, oynayın CoC'u.
ömür.d dedi: Betada olması sıkıntı çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Beta'da çünkü içinde bulunan oyun sayısı az. Emulatör gibi değil. İndirip giriş yapın, oynayın CoC'u.