DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.078 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #1 Merhaba, BlueStacks 5 bozuk bir türlü Clash'a giremiyorum bana güzel güvenilir bir emülatör önerileriniz var mı?
Merhaba, BlueStacks 5 bozuk bir türlü Clash'a giremiyorum bana güzel güvenilir bir emülatör önerileriniz var mı?
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 26 Aralık 2021 #2 Ben daha dün BlueStacks ile clasha girdim hocam. Birdaha silip yükleme şansınız varsa deneybilirsiniz.
Ben daha dün BlueStacks ile clasha girdim hocam. Birdaha silip yükleme şansınız varsa deneybilirsiniz.
Vprtex Femtopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 63 26 Aralık 2021 #3 Gameloop indir. İstediğin oyunu oynarsın.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 26 Aralık 2021 #4 Emulator yerine telefonu bağlayın ben öyle kullanıyorum. Telefon Ekranını Bilgisayara Yansıtma Nasıl Yapılır? Android ve iOS işletim sistemli cihazlarınız için ekranı bilgisayara yansıtma işlemi nasıl yapılır işlemini adım adım tüm yöntemleriyle anlattık. www.webtekno.com
Emulator yerine telefonu bağlayın ben öyle kullanıyorum. Telefon Ekranını Bilgisayara Yansıtma Nasıl Yapılır? Android ve iOS işletim sistemli cihazlarınız için ekranı bilgisayara yansıtma işlemi nasıl yapılır işlemini adım adım tüm yöntemleriyle anlattık. www.webtekno.com
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 26 Aralık 2021 #5 Noxplayer.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.938 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 26 Aralık 2021 #7 LDPlayer.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 26 Aralık 2021 #8 DraugRZ dedi: Merhaba, BlueStacks 5 bozuk bir türlü Clash'a giremiyorum bana güzel güvenilir bir emülatör önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... MEmu
DraugRZ dedi: Merhaba, BlueStacks 5 bozuk bir türlü Clash'a giremiyorum bana güzel güvenilir bir emülatör önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... MEmu
DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.078 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #9 NightWist dedi: Emulator yerine telefonu bağlayın ben öyle kullanıyorum. Telefon Ekranını Bilgisayara Yansıtma Nasıl Yapılır? Android ve iOS işletim sistemli cihazlarınız için ekranı bilgisayara yansıtma işlemi nasıl yapılır işlemini adım adım tüm yöntemleriyle anlattık. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Telefonumun şarjı bozuk maalesef şarjı bitmesin diye emulator kullanıyorum. gokhansrn dedi: Ben daha dün BlueStacks ile clasha girdim hocam. Birdaha silip yükleme şansınız varsa deneybilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gözcülük yapacağım zaman. Böyle donuyor sistemim de aşırı iyi bir sistem donmasının imkanı yok yan hesaba geçerken donuyor arada bir oyunu açmıyor bile donup duruyor sürekli.
NightWist dedi: Emulator yerine telefonu bağlayın ben öyle kullanıyorum. Telefon Ekranını Bilgisayara Yansıtma Nasıl Yapılır? Android ve iOS işletim sistemli cihazlarınız için ekranı bilgisayara yansıtma işlemi nasıl yapılır işlemini adım adım tüm yöntemleriyle anlattık. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Telefonumun şarjı bozuk maalesef şarjı bitmesin diye emulator kullanıyorum. gokhansrn dedi: Ben daha dün BlueStacks ile clasha girdim hocam. Birdaha silip yükleme şansınız varsa deneybilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gözcülük yapacağım zaman. Böyle donuyor sistemim de aşırı iyi bir sistem donmasının imkanı yok yan hesaba geçerken donuyor arada bir oyunu açmıyor bile donup duruyor sürekli.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.430 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #10 Nox.