Clash of Clans için klan üyesi arıyoruz

Msyldz

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.

12 kişi aktif olarak Clash of Clans oynuyoruz yaklaşık 1 yıldır.
Klanımıza üye arıyoruz 50V50 savaş yapmayı planlıyoruz.

Aktif düzenli klan savaşı yapmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek isteriz.

Katılımda WhatsApp grubu zorunludur yönlendirme amaçlı(sadece yönetici mesajı gelecektir)

Yaş aralığımız 20-50 arası.

Klan etiketi #yrvjypuc (ekipsıkıntıbaba)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar.

Aktif düzenli klan savaşı yapmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek isteriz.

Katılımda WhatsApp grubu zorunludur yönlendirme amaçlı(sadece yönetici mesajı gelecektir)

Cihazımda coc kasmasa gelirdim :( 120 level belediye 12 köyüm vardı.

16 yaşında belediye binası 9 köyüm var. Aktif bir oyuncuyum ve whattsap bir sorun olmaz hatta güzel olur. Eğer yaş bir problem olmaz ise köyümün bir fotoğrafını atayım isterseniz geleyim.

Selamlar.

Klan ismini beğensem belki gelirdim ama o oyun bitti ya coc çok kötüleştirdiler uprage diye diye oyunun klasiklerini ve güzelliğini bitirdiler.

Klan ismini beğensem belki gelirdim ama o oyun bitti ya coc çok kötüleştirdiler uprage diye diye oyunun klasiklerini ve güzelliğini bitirdiler.

Klan ismi biraz tuhaf evet çok önceden açtığımız bir klan.
Bizde ilk zamanlar siz gibi düşünüyorduk oynanmaz diye ama biraz oynayınca şu anki halinin eskisinden daha iyi olduğunu fark ettik, özellikle kuşatma silahları oyun mekaniğini daha da güzelleştirmiş. Klan savaşları daha eğlenceli hale gelmiş.

16 yaşında belediye binası 9 köyüm var. Aktif bir oyuncuyum ve whattsap bir sorun olmaz hatta güzel olur. Eğer yaş bir problem olmaz ise köyümün bir fotoğrafını atayım isterseniz geleyim.

Hayır sorun yok dostum buyur gel.

16 yaşındayım sıkıntı çıkar mı?

Yaş problem değil.

Cihazımda coc kasmasa gelirdim :( 120 level belediye 12 köyüm vardı.

Bende eski bir Vestel venüsle oynuyorum, klan savaşlarını bilgisayarla yapıyorum.

Oyun artık eskisi gibi değil, kötü olan çoğu özellikler kaldırıldı, hatta çok fazla yenilik geldi.
Küresel sohbetin kalkması çok iyi oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı