AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar Clash of Clans hesabım var. Hesap ismini nasıl değiştirebilirim?
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #2 İsim değiştirilmiyor. Bunu oyunun yardım kısmına bakarak da öğrenebilirsin.
ByMusty Hectopat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 121 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2014 #3 İsim değiştiremezsin. Yardım kısmında yazan: Üzgünüz, köylülerin nerede yaşadıklarını şaşırmamaları için köyünün adını değiştiremezsin!
İsim değiştiremezsin. Yardım kısmında yazan: Üzgünüz, köylülerin nerede yaşadıklarını şaşırmamaları için köyünün adını değiştiremezsin!
Flamer Joe Hectopat Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 73 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2014 #4 Bir arkadaşım forumda başvurarak adını değiştirmişti ama bayağı zor yapması.
ByMusty Hectopat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 121 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2014 #5 Flamer Joe dedi: Bir arkadaşım forumda başvurarak adını değiştirmişti ama bayağı zor yapması. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil o dediğiniz.
Flamer Joe dedi: Bir arkadaşım forumda başvurarak adını değiştirmişti ama bayağı zor yapması. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil o dediğiniz.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 8 Kasım 2014 #6 Flamer Joe dedi: Bir arkadaşım forumda başvurarak adını değiştirmişti ama bayağı zor yapması. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yaptı? Bunun mümkün olduğunu düşünmuyorum.
Flamer Joe dedi: Bir arkadaşım forumda başvurarak adını değiştirmişti ama bayağı zor yapması. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yaptı? Bunun mümkün olduğunu düşünmuyorum.
ustad0 Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2015 #7 Eğer köyünün adı kendi adın ise Supercell'e ticket atıp değiştirebiliyorsun. Onun haricinde değiştirmen mümkün değil.
Eğer köyünün adı kendi adın ise Supercell'e ticket atıp değiştirebiliyorsun. Onun haricinde değiştirmen mümkün değil.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Nisan 2015 #8 Yeni güncelleme ile isim değiştirme geldi. Sadece 1 kere değiştirme hakkınız var.