Clash of Clans kayıt olma

• Konuyu başlatan Corix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 952

Corix

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni Clash of Clans hesabı açmak istiyorum fakat Supercell ID'ye girdiğimde kayıt ol gibi herhangi bir şey yok sadece giriş yapma var. Nasıl kayıt oluşturabilirim Clash of Clans için? Bilgisı olan yazabilir mi?

Biraz oynayın (Oyuna adınızı verene kadar) daha sonra Supercell ID ile bağlama seçeneğinin çıkması lazım. E-posta girip doğrulama girince bağlar diye biliyorum.

Supercell ID'de daha önce girilmemiş yeni hesap girersen, otomatik olarak sıfırdan kayıt ediyor seni.

Oyuna adınızı verene kadar ne demek?

İlkte oyunu yükleyip başladıktan sonra sana "artık hazırsın, bir isim belirle" diyene kadar oyna demek istiyor. Sanırım 3. belediye binasına kadardı bu.

Supercell ID'de daha önce girilmemiş yeni hesap girersen, otomatik olarak sıfırdan kayıt ediyor seni.

İlkte oyunu yükleyip başladıktan sonra sana "artık hazırsın, bir isim belirle" diyene kadar oyna demek istiyor.
ben daha önce clash royale hesabım olan bir supercell hesabına girmek istiyorum

Biraz oynayın (Oyuna adınızı verene kadar) daha sonra Supercell ID ile bağlama seçeneğinin çıkması lazım. E-posta girip doğrulama girince bağlar diye biliyorum.
peki isim istediği zamanda mı supercell hesabı bağlayacağım yoksa isimi koyduktan sonra mı ?

Ben daha önce Clash Royale hesabım olan bir Supercell hesabına girmek istiyorum

Peki isim istediği zamanda mı Supercell hesabı bağlayacağım yoksa isimi koyduktan sonra mı?

Supercell ID'yi bağlamak isteğe bağlı aslında, sanırım isim belirledikten sonra Supercell ID ekleyince ilerlemeni kayıt etmeye başlıyordu ama herhangi zamanda da ekleyebiliyorsun.

ben daha önce clash royale hesabım olan bir supercell hesabına girmek istiyorum

peki isim istediği zamanda mı supercell hesabı bağlayacağım yoksa isimi koyduktan sonra mı ?
Gerekli seviyeye getirdiğinizde 3.seviye bina lazımdı galiba o zaman koydurtuyordu. Daha sonra ID bağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı