S samet190 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #11 Efems dedi: Oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Halihazırda kurulu klanı nasıl aile dostu yapıldığını bilmiyorum. Siz biliyorsanız anlatabilir misiniz?
Efems dedi: Oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Halihazırda kurulu klanı nasıl aile dostu yapıldığını bilmiyorum. Siz biliyorsanız anlatabilir misiniz?
47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 14 Kasım 2023 #12 samet190 dedi: Halihazırda kurulu klanı nasıl aile dostu yapıldığını bilmiyorum. Siz biliyorsanız anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Klan ayarlarında olması lazım hocam fakat +18 hesaplar katılamaz ve bu seçenek geri çevirilemez haberiniz olsun.
samet190 dedi: Halihazırda kurulu klanı nasıl aile dostu yapıldığını bilmiyorum. Siz biliyorsanız anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Klan ayarlarında olması lazım hocam fakat +18 hesaplar katılamaz ve bu seçenek geri çevirilemez haberiniz olsun.