floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 563 Çözümler 2 7 Mart 2023 #1 Yeni belediye binasına geçtiğim zaman ilk önce ve en son neleri basmalıyım worth olması açısından sıralayabilir misiniz?
Yeni belediye binasına geçtiğim zaman ilk önce ve en son neleri basmalıyım worth olması açısından sıralayabilir misiniz?
Skles Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 317 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 İlk depoları sonra ağır savunmaları bas.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.366 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 7 Mart 2023 #3 İlk önce duvarları basmayan bizden değildir. İlk depolar sonra savunmalar.
floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 563 Çözümler 2 7 Mart 2023 #4 MeteGü dedi: İlk depoları sonra ağır savunmaları bas. Genişletmek için tıkla... Hep top basıyodum kısa sürdüğü için. Cehennem kulesi, x yayları falan 4 gün çok uzun sürer diye onları en sona bırakıyordum. Fujiwara Takumi dedi: İlk önce duvarları basmayan bizden değildir. İlk depolar sonra savunmalar. Genişletmek için tıkla...
MeteGü dedi: İlk depoları sonra ağır savunmaları bas. Genişletmek için tıkla... Hep top basıyodum kısa sürdüğü için. Cehennem kulesi, x yayları falan 4 gün çok uzun sürer diye onları en sona bırakıyordum. Fujiwara Takumi dedi: İlk önce duvarları basmayan bizden değildir. İlk depolar sonra savunmalar. Genişletmek için tıkla...
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 7 Mart 2023 #5 Önce depolar. Depolar yükselince eğitim yerleri ve kamplar. Sonra ağır savunmalar. Devamı hafif savunmalar ve duvarlar. Depolardan sonra eğitim yerleri, kampları ve büyü yerlerini basmayı unutuma. Klan savaşı vs. yapacaksan bunlar önemli.
Önce depolar. Depolar yükselince eğitim yerleri ve kamplar. Sonra ağır savunmalar. Devamı hafif savunmalar ve duvarlar. Depolardan sonra eğitim yerleri, kampları ve büyü yerlerini basmayı unutuma. Klan savaşı vs. yapacaksan bunlar önemli.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #6 Ben kartal topu, klan kalesi ve ordu kampları ile başlıyorum sonra x yayları ile cehennem kulelerine geçiyorum. Şimdi depoları yükseltip x yaylarını 8. seviyeye yükseltcem, 12 gün istiyor Battle Pass almak şart.
Ben kartal topu, klan kalesi ve ordu kampları ile başlıyorum sonra x yayları ile cehennem kulelerine geçiyorum. Şimdi depoları yükseltip x yaylarını 8. seviyeye yükseltcem, 12 gün istiyor Battle Pass almak şart.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 7 Mart 2023 #7 Önce ağır savunmaları basmalısın sonra klan kalesi ve ordu kampı yetmediği yerde depoları basmalısın. Depoların o kadar önemli yok altın bilet alıyorsan düşük zaten maliyetler.
Önce ağır savunmaları basmalısın sonra klan kalesi ve ordu kampı yetmediği yerde depoları basmalısın. Depoların o kadar önemli yok altın bilet alıyorsan düşük zaten maliyetler.
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 7 Mart 2023 #8 Kartal topu, X yayı ve cehennem kulesini ilk basıyorum. Sonra yavaş yavaş ordu kampları ve geri kalan savunma binaları.
Kartal topu, X yayı ve cehennem kulesini ilk basıyorum. Sonra yavaş yavaş ordu kampları ve geri kalan savunma binaları.