antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 29 Ekim 2023 #11 Algoritmik dedi: Belediye binan kaç? Kaç levelsin? Bu şekilde ilerleyerek her sene köyü fullüyorum gördüğün gibi. Kaç defa köy fulledın Coc'ta? Genişletmek için tıkla... seni ilgilendirmiyor açıkcası.
Algoritmik dedi: Belediye binan kaç? Kaç levelsin? Bu şekilde ilerleyerek her sene köyü fullüyorum gördüğün gibi. Kaç defa köy fulledın Coc'ta? Genişletmek için tıkla... seni ilgilendirmiyor açıkcası.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.303 Çözümler 6 29 Ekim 2023 #12 antoniomontana dedi: Seni ilgilendirmiyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen BB12-13 üzerine çıkamamışsındır ama oyunu her sene fulleyen birine sallayabiliyorsun Technopat'in bu özelliğini sevmiyorum işte. Neyse elbet sen de bu seviyeleri görürsün . Bol şans.
antoniomontana dedi: Seni ilgilendirmiyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen BB12-13 üzerine çıkamamışsındır ama oyunu her sene fulleyen birine sallayabiliyorsun Technopat'in bu özelliğini sevmiyorum işte. Neyse elbet sen de bu seviyeleri görürsün . Bol şans.
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #13 Algoritmik dedi: Üçlenmeyecek köy yoktur. Düzeniniz iyi. Savunmaya önem verin ayrıca amacınız ganimet olsun, kupaya önem vermeyin. Köyü böyle olan birine ne için "beğenmedim" attınız? @Ebubekir Solak @antoniomontana Genişletmek için tıkla... Hocam klana alım var mı
Algoritmik dedi: Üçlenmeyecek köy yoktur. Düzeniniz iyi. Savunmaya önem verin ayrıca amacınız ganimet olsun, kupaya önem vermeyin. Köyü böyle olan birine ne için "beğenmedim" attınız? @Ebubekir Solak @antoniomontana Genişletmek için tıkla... Hocam klana alım var mı