Clash of Clans köy geliştirme

Hüseyin12

Hectopat
Daha fazla  
Clash of clansa yeniden başladım. TH17 gelmiş. Çok geride kaldım. Nasıl hızlı belediye geliştirebilirim sizce?

İmkansız desem yeridir 3 yıl gibi bir süre lazım ki o zamana kadar bb 19 20 gelirya hesap satın al ya da böyle davam.

İyi bir klan bulman lazım. Aktif olarak klan savaşları ve başkent baskını yaparsan hızlı kasılırsın

İlk önce iksir ve altın pompalarını fulle her belediye binası geliştirdiğinde. Sonra da altın ve iksir depoları tabii ki. Bol bol okçu barbar ölü köyleri farmla. Sonra savunmalar ve duvar derken sürekli gelişirsin zaten. Bol zamanın varsa kışla hızlandırmasıyla birlikte sürekli farmlamanı öneririm.

Şuan dediğin gibi yapıyorum hocam ama çok uzun sürüyor maxlamadan basmıyorum bb

İyi bir klan bulman lazım. Aktif olarak klan savaşları ve başkent baskını yaparsan hızlı kasılırsın.

Aktif bir klandayım zaten hocam bağışları falan gayet iyi ks baskınlardada iyi.

İmkansız desem yeridir 3 yıl gibi bir süre lazım ki o zamana kadar bb 19 20 gelirya hesap satın al ya da böyle davam.

Bir BB10 hesap var ama çok hızlı geçilmiş kahramanlar 10 seviye bile değil.

Benim elimde hesap var th 14 almayı düşünürseniz siteye ilana koyarım oyunu bıraktım size çok öldürmeden bırakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…