Clash of Clans köy savunması önerisi

G_JCaesar

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Günaydın herkese. Ya uzun süre sonra Clash of Clans'a tekrar başladım ve köyüm şu an 7. seviyede savunmam falan neredeyse Full sayılır her şey en üst seviyede birkaç şey dışında ama şöyle ki benim köye saldıran herkes mahvediyor köyü. Yani yüzde 100 almadan gideni ayıplıyorlar
Ben anlamadım gitti bu nedendir bir yerde bir hata mı yapıyorum yoksa bana hep benden güçlüler mi saldırıyor yoksa bu normal bir şey mi yani herkesin köyü dümdüz edebilmesi bir yorum almak istedim. Görselde sadece birkaçı var altlarda daha bir ton yüzde 100 başarısız savunma mevcut.

Dosya Ekleri

• IMG_4650.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4651.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin köyü rakibin o kurduğu takımla alması gayet normal. Köyüne göre üst bir saldırı oluyor.

Bu gibi köylerde ağır savunma olmadığı için üçlenmesi oldukça normal ayrıca son gelen güncelleme ile beraber savunmalar nerf yedi yani etkili bir savunma yapmak için en az belediyeyi 10a kadar basmanız gerekecek.

Senin köyü rakibin o kurduğu takımla alması gayet normal. Köyüne göre üst bir saldırı oluyor.
Anladım hocalarım benlik bir durum söz konusu değil yani çok sevindim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…