Dostum burada herkes sana acımasız bir şekilde davranmış ama bence sen onlara aldırma. Bende senin gibi yaptım ve belediye binasını erken bastım. Arkadaşlarım surları geliştireyim, aman efendim şunları bitireyim derken hala senin seviyendelerdi. Ben ise onlardan kat ve kat yükseldim. Uzun süredir oynamıyorum ama oynasaydım her şeyim full olurdu.
Artık zaten kasmak çok kolay. Yok efendim klan oyunları, klan savaşları derken bir sürü ödül geliyor. Onlarla çok kısa sürelerde kasılıyor artık köyler. Eee sonuç olarak yeni başlayanlarında üst seviyelere biran önce yetişmesi gerekiyor.
Buda yetmiyor oyun sürekli olarak binaların yapılış maliyet ve sürelerini düşürüyor. Amaç altta kalanın canı çıkmasın. Altta ki oyuncularında biran önce gelişmesi için sürekli güncellemeler yapıyor oyun.
Özellikle klan ligi savaşlarında belli bir lige kadar oyun denk klanları birbiri ile karşılaştıramıyor. Böyle durumlarda belediye binasının yüksek olması ve asker saldırı yaptığın kadar ki birliklerinde seviyesinin yüksek olması lige katılan kötü takımları yenme ve daha çok ödül alma hakkını sağlıyor.
Taa o zamanlar klanımıza gelen arkadaşların belediye binalarını bastırıp elektrolarını fulleyerek üst seviyelere kadar yükselmişti klanımız. Bildiğin ve sevdiğin gibi oyna. Tek tavsiyem belediye binan hangi seviyede olursa olsun her zaman savaştığın birliğin seviyesini o belediye binasının son seviyesi yap.
Oynamadığım için seviyelerim düşükte kaldı ama paylaşayım bak. 2 senedir oynamıyorum. Sadece arada girip belediye binası bastım.