Clash of Clans köyüm nasıl?

pep1oo

Femtopat
Daha fazla  
Sizce köyüm nasıl BB11 uzun zaman sonra nasıl başladim. Bir tavsiyeniz varsa zevkle dinlerim klaninizi atın oynarız beraber.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230517-184848_Clash of Clans.jpg
    Screenshot_20230517-184848_Clash of Clans.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 221
Duvarlar, bir büyücü kulesi ve X yayları biraz geride kalmış gibi, onun dışında gayet güzel. 3 Yıldız aldırmayı engellemek için galiba bu tarz düzenler. Çok kasmadan kendi aramızda takıldığımız bir klanımız var, istediğin zaman gelebilirsin. #2QUGGJ9U8

Asker seviyelerini de atar mısın? Köy şu an 11'den çok 10 yeni gecilmis gibi duruyor.

Sizce köyüm nasıl BB11 uzun zaman sonra nasıl başladım. Bir tavsiyeniz varsa zevkle dinlerim klaninizi atın oynarız beraber.

Öncelikle kendine iyi bir düzen bul, tüm büyüleri askerleri binaları kahramanları Max seviye yapmadan belediyeyi yükseltme (aksini yapmak büyük hata) klan savaşları lig savaşlarına katıl madalya kazan büyü çekici inşaatçı çekici vs al görevleri yapıp ödülleri al gelişimini hızlandır, Clash tuber izle saldırı taktikleri öğren ve usta bir CoC oyuncusu ol.

Bu seviyedeyken sana tek tavsiyem sadece sinsi goblin saldırısı yapman olur. BB11'den beridir sadece sinsi goblin saldırısı yapıp ganimet kasıyorum. her saldırıda en az 1.5m altın ve iksir cepte oluyor. BB13 bitmek üzere hâlâ aynı saldırıyı yapıyorum.

Şu belediye binasını köşelere koyanları anlamıyorum. Gayet kolay 1 yıldız alır baskıncı, belediye binası korunması gereken en önemli yapıdır. Niye kartal topunu koruyorsun =D?

Bu seviyedeyken sana tek tavsiyem sadece sinsi goblin saldırısı yapman olur. BB11'den beridir sadece sinsi goblin saldırısı yapıp ganimet kasıyorum. her saldırıda en az 1.5m altın ve iksir cepte oluyor. BB13 bitmek üzere hâlâ aynı saldırıyı yapıyorum.
Sinsi goblin ganimet kasmak için kullanılır, köyü üçlemek için genellikle cadı golem, elektro yıldırım gibi ordular tercih edilmeli.

Şu belediye binasını köşelere koyanları anlamıyorum. Gayet kolay 1 yıldız alır baskıncı, belediye binası korunması gereken en önemli yapıdır. Niye kartal topunu koruyorsun =D?

Kartal topu köyün her yerine ateş edebiliyor bu tür düzenler saçma gibi dursada üçlemek zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı