Clash of Clans köyüm nasıl?

Kartal topu köyün her yerine ateş edebiliyor bu tür düzenler saçma gibi dursada üçlemek zor oluyor.
Üçlemesi zor olabilir ama seri kupa kaybettirebilir. Kötü oynamayan bir oyuncu karlı çıkabilir, hazine de pek korunaklı gözükmüyor.

Üçlemesi zor olabilir ama seri kupa kaybettirebilir. Kötü oynamayan bir oyuncu karlı çıkabilir, hazine de pek korunaklı gözükmüyor.

Katılıyorum, Clash fanatic uygulamasında kupa kasma, klan savaşı, ganimet toplama gibi çok düzenler var bence o düzenler arasında tercih yapılmalı.

1 yıldiz herkes alır sadece bana saldırn insanlaei beni 3leyemyislerini izlemek hosuma gidiyo kısaca FANTEZİ

Köy üçlemeye gerek yok işte sadece sinsi goblin saldırsın ganimet kassın. Köyü ancak bu saldırıyla toparlayabilir. Kupa derdi yoksa en mantıklı saldırı 5 duvardan atlama büyüsü 1 buz büyüsü klan takviyesinden de bir öfke büyüsü. Bu saldırıyla tüm köyleri kurutup çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…