Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 18 Eylül 2020 #81 Ceza yediğim için konuya yazamadım. Klan kuralım. Buyurun. Kodu girerek katılabilirsiniz. Bende farklı bir konu ile duyuracağım. Dark Winter dedi: Duygulandım. Technopat klanı kurabilecek var mı? Eki Görüntüle 670994 Genişletmek için tıkla... Kurduk hocam. Yusuf koca dedi: Eee klan açıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Açtık hocam gelin. Geronix dedi: Klanlara katılasım gelmiyor genelde. Eğer birisi Technopat Klanı kurabilirse gelirim. Genişletmek için tıkla... Kurduk. Son düzenleme: 18 Eylül 2020
Ceza yediğim için konuya yazamadım. Klan kuralım. Buyurun. Kodu girerek katılabilirsiniz. Bende farklı bir konu ile duyuracağım. Dark Winter dedi: Duygulandım. Technopat klanı kurabilecek var mı? Eki Görüntüle 670994 Genişletmek için tıkla... Kurduk hocam. Yusuf koca dedi: Eee klan açıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Açtık hocam gelin. Geronix dedi: Klanlara katılasım gelmiyor genelde. Eğer birisi Technopat Klanı kurabilirse gelirim. Genişletmek için tıkla... Kurduk.
Zeax Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #83 En az 10 gün sürüyor bir yükseltme bazen acayip sıkıyor.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 19 Eylül 2020 #84 Hatırlamıyorum fakat bıraktığımda galiba Büyücü kuleleri açıktı.
eraychu Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 24 21 Eylül 2020 #86 Kont Unerlich dedi: Benim belediye 9'du ama sonra sıkıyor ya. Genişletmek için tıkla... Bendede bb9da hesabımı çaldılar 8 yaşında iken
Kont Unerlich dedi: Benim belediye 9'du ama sonra sıkıyor ya. Genişletmek için tıkla... Bendede bb9da hesabımı çaldılar 8 yaşında iken
Sinan Kaplannn Femtopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1 22 Eylül 2020 #87 Bayadır Oynuyorum Bb10maks ve üzeri arkadaşları klanımıza bekleriz iletişim için instadan yazabilirsiniz insta Sinan.kaplnn
Bayadır Oynuyorum Bb10maks ve üzeri arkadaşları klanımıza bekleriz iletişim için instadan yazabilirsiniz insta Sinan.kaplnn
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.295 Çözümler 13 23 Eylül 2020 #88 Tonyukuk dedi: Eki Görüntüle 670980 Oyuna iki sene ara verdikten sonra tekrar geri döndüm. Şimdilik oynaması keyif veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım sizinle aynı klandaydık. Kayı Boyu IYI diye bir klandı sanırım. Doğru mudur? Vallahi Tonyukuk takma adını görür görmez zank etti kafaya.
Tonyukuk dedi: Eki Görüntüle 670980 Oyuna iki sene ara verdikten sonra tekrar geri döndüm. Şimdilik oynaması keyif veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım sizinle aynı klandaydık. Kayı Boyu IYI diye bir klandı sanırım. Doğru mudur? Vallahi Tonyukuk takma adını görür görmez zank etti kafaya.