Clash of Clans kupa ve köy binası oranı nasıl olmalı?

İşletim sistemi
iOS

szoboszlaii

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba Clash of Clans oyununda köy binası 6 bir hesabım var daha bugün geçtim, 6 seviye belediye binasına, kupa kasmaya çalışıyorum ancak 1200 kupanın üstüne çıkamıyorum ve ben ne kadar çok kupa kasarsam köyüme o kadar saldırı geliyor, şu an gümüş ligdeyim, 950 kupa civarlarında üst liglere çıkmak istiyorum ne yapmam gerekiyor? Ve köy binası 6-7-8 civarlarında olan birinin kupası ne kadar olmalıdır?

Ben eskiden (2015 civarı başladım) köy binası 8 de kristal ligindeydim köy binası 10 hesapla şampiyonluk gördüğüm oldu (daha KB 11 yeni geldiği dönem) en son KB 12 ileydi galiba efsane ligi gördüm sonra 14 yaptım KB'yi bıraktım oynamayı titan liginde takılıyordu hesap 6 da altın civarıydım 7 dede aynı şekil.

Kankacım daha belediye binası 6'dasın sadece ganimet kasmalısın kupayı şimdilik boşver, bu durumda kupa kasman için kupanı ortalama gümüş 2- gümüş 3'e getirebiliyorsan getir.
Köy binası 7-8'de de altın'da takılabilirsin.

Bu arkadaşın dediğine katılıyorum benim oynadığım dönem alt ligler bir tık daha kolaydı.

Hocam ne zaman kupa kasmaya başlamayalıyım? Ganimet olarak şu an iksir de altın da Full durumda, ganimet sıkıntısı çekmiyorum.
Bu arkadaşın dediğine katılıyorum benim oynadığım dönem alt ligler bir tık daha kolaydı.

Köy binam kaç olunca, kupa kasmaya girişmeliyim hocam?

Bugün geçtim hocam 6 ya, klan kurduk yeni onunla ilgileniyorum, mesela daha gümüş 3 liginde olmama rağmen, günde 5 kere falan saldırı yiyor köyüm hepsinde de en az 20 kupa gidiyor. Şu an 950 civarlarındayım.

Hocam KB yükseltmeden önce duvar ve savunmaları fulleyin elmas biriktirip gerekirse kalkan satın alın böylece hem kupa kaybetmezsiniz hem de gelişirsiniz.

Köy binasının seviyesi düşük iken kupa kasmana gerek yok, zaten kb düşük iken kupa seviyen belirli, fazla yükselemezsin.

Ganimet için oynayarak oyunu oynaman dâhâ iyi olur, savunmana önem vermelisin.
Mesela benim hesabın köy binası 12 seviye, yükselt yükselt bitmiyor.

Hocam ne zaman kupa kasmaya başlamayalıyım? Ganimet olarak şu an iksir de altın da Full durumda, ganimet sıkıntısı çekmiyorum.
Ganimet sıkıntısı çekmiyorsan
Hocam KB yükseltmeden önce duvar ve savunmaları fulleyin elmas biriktirip gerekirse kalkan satın alın böylece hem kupa kaybetmezsiniz hem de gelişirsiniz.
Kalkandan önce inşaatçıları fullemek için elmas biriktirmeli bence.

İki inşaatçı ile oynuyorum hocam şu an, biriktiriyorum elmas.
Elmaslarını hiçbir şekilde harcama, oyun zaten sabır oyunu sabırlı ol. İleride 5 inşaatçının kıymetini çok anlayacaksın. Eğer oyun başından beri elmas harcamadıysan belediye binası 8'in ortalarına doğru 5 inşaatçıyı da açıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…