Arkadaş ortamı olmadığında artık zevk alacağın bir oyun değil durumunda artık. Yılda 4-5 kere klasik Minecraft sunucu, coc klan savaşı gibi ritüeller eğlencelidir ama arkadaşlarla.
Eskiden arkadaşlarla oynamak o kadar güzel sarardı ki. Klan savaşlarında sanki meydan muharebesi planı yapıyoruz edası ile plan proje yapardık. Özellikle küresel olayı bambaşkaydı. Yani herşey mükemmeldi. Sonra küreseli kaldırdılar, insanlari oyunda tutmak için saçma sapan yeni köyler özellikler getirdiler. Yani oyunun artık cılkı çıktı. Sadece eskikeri yad etmek için arada bir girerim. 150 küsür leveldim galiba en son girmeyeli uzun zaman oldu. Yani yaklaşık 10 yıllık oyuncu olarak söylüyorum artık oynanmaz.
Global chat küfürün kol gezdiği saçma bir yerdi.
Yaklaşık 8-9 yıldır oynuyorum eski hesabım gittiği için yeni hesap açtım 4 senelik şu anki hesap. Hesap düşükse oynamaya değmez. Ben artık bir sorumluluk gibi gördüğüm için oynuyorum genel olarak.
Rutin olarak girersen evet oynanır, eğlenecek bir şey yok oyunda.
KB 13 oldum, 14 geçiceğim diye uğraşıyorum bu senenin başından beri.
Bir tek tuzaklar ve okçu kuleleri kaldı.
Globalde ettiğim sohbetleri şimdiki klanlarda bulamıyorum bence kalkmamalıydı.
Ayrıca sürekli emek isteyen bir oyun çok aktif olmadığım için senede 1 seviye falan atlatabiliyorum köy binasına. Şubat ayından beri falan bb 13'te yerinde sayıyor köy.
Globalde ettiğim sohbetleri şimdiki klanlarda bulamıyorum bence kalkmamalıydı.
Ayrıca sürekli emek isteyen bir oyun çok aktif olmadığım için senede 1 seviye falan atlatabiliyorum köy binasına. Şubat ayından beri falan bb 13'te yerinde sayıyor köy.
1.5 yıldır 12bb. Ful+ful gideceğim kafam rahat olsun. Benim klan var ful aktif sohbeti de oluyor. Globale karşı zerre hasretim yok açıkçası. Hatta zamanında kalktığına en çok sevinenlerdenim.
Rutin olarak girersen evet oynanır, eğlenecek bir şey yok oyunda.
KB 13 oldum, 14 geçeceğim diye uğraşıyorum bu senenin başından beri.
Bir tek tuzaklar ve okçu kuleleri kaldı.