Clash of Clans oynanır mı?

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
Mobil oyun arıyorum. Clash of Clans zor mu veya White of Survival var benzer. Bunlara göre iyi oyun var mı öneriniz? Clash of Clans ortamı nasıl sohbet ediliyor mu arkadaş ortamı vs? White of Survival sohbet ortamı iyi diyorlar ama önerirsiniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Clash of Clans'de global chat kalktıktan sonra sosyal açıdan oyun bayağı bir düştü. Ancak samimi bir klan bulursanız sohbet açısından iyi olabilir. Oyuna gelecek olursak uzun soluklu bir oyun. Max bir hesaba sahip olmak için yıllar gerekiyor. Ben 2015'ten beri ara vere vere oynuyorum halen Max olabilmiş değilim. Diğer oyun hakkında ise bilgim yok maalesef.

Clash of Clans’ı küçükken arada sırada oynuyordum ama pek anlamadan sadece köy geliştirip çıkıyordum. Savaşların ve stratejinin tam olarak nasıl işlediğini bilmiyordum. Yaklaşık bir yıldır ise neredeyse her gün, özellikle akşamları aktif olarak oynuyorum. Sanırım biraz bağımlılık yaptı. Şu anda 130. seviyedeyim ve Belediye Binam 13. seviyede. Arkadaş ortamı açısından, bazı klanlarda oldukça samimi bir atmosfer oluyor ama hepsinde değil. Genelde klan savaşlarına katılmanız ve klana destek olmanız bekleniyor, aksi takdirde yöneticiler sizi klandan çıkarabiliyor. Clash of Clans zor bir oyun değil, aksine oynadıkça insana daha kolay gelmeye başlıyor. Köy düzeni konusunda çoğu kişi zorlanabiliyor ama ben bu konuda Clash Fanatic uygulamasını kullandım. Bu uygulama, Belediye Bina seviyenize uygun köy düzenleri sunuyor ve oldukça faydalı. Sonuç olarak Clash of Clans, zamanının popüler oyunlarından biri ve hâlâ keyifli. Oynamanı kesinlikle tavsiye ederim.

İlk halınden eser yok, oyun sadelikten cıktı.
Bir suru buyu kahraman vs eklediler. Bb 16, 236 seviye 1 yıldır bıraktım.

Bende başlayayım diyorum ama arkadaş yok o yüzden sordum white of Survival baktım daha oynamadım ama sohbet vs iyi dediler Clash bende oynamayı denemek istiyorum zor mu çok bilemedim.

Eskiden olsa oynanırdı global ve klan chat vardı güzeldi, bb en fazla 12-13 tü sonra dahada gelmeye başladı, yeni kahramanlar, büyüler vs... Saçma sapan oldu oyun. Ben 3-4 yıl önce bıraktım
Bb 10 max lvl di herşey
2.hesabımda bb 8 Max lvl di

Geçen baktım arkadaştan çok da klan yoktu 8 ya da 10 tane gördüm bir de sohbet azdı klanda sanki cok konuşan yok gibi oyun oynması zormu bir de age of empries diyorlar o nasıl yok mu öneriniz.

Bence başlanmaz bitmesi zaman alır ve sıkılırsınız yıllarinızı vermeniz lazim para yatırmayacaksanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…