S SacXe Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 317 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #1 BlueStacks üzerinden Google Play'den indirince oyuna giremiyorum. Siyah ekranda kalıyor, ne yapmam gerekiyor?
BlueStacks üzerinden Google Play'den indirince oyuna giremiyorum. Siyah ekranda kalıyor, ne yapmam gerekiyor?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 14 Ocak 2023 #11 598256 dedi: Ben oynuyorum engelleme yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam? Artı 0 Eksi
KS KS S SacXe Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 317 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #12 598256 dedi: Ben oynuyorum engelleme yok. Genişletmek için tıkla... Amazon dan mı yüklediniz Artı 0 Eksi
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 14 Ocak 2023 #13 Paul Walkers dedi: Nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... SacXe dedi: Amazon'dan mı yüklediniz. Genişletmek için tıkla... BlueStacks giriyor bende bir de GameLoop var o da giriyor GameLoop daha iyi hatta ona yüklemeniz daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Paul Walkers dedi: Nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... SacXe dedi: Amazon'dan mı yüklediniz. Genişletmek için tıkla... BlueStacks giriyor bende bir de GameLoop var o da giriyor GameLoop daha iyi hatta ona yüklemeniz daha iyi olur.
KS KS S SacXe Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 317 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #14 598256 dedi: BlueStacks giriyor bende bir de GameLoop var o da giriyor GameLoop daha iyi hatta ona yüklemeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yükleyip deneyeceğim şimdi. Artı 0 Eksi
598256 dedi: BlueStacks giriyor bende bir de GameLoop var o da giriyor GameLoop daha iyi hatta ona yüklemeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yükleyip deneyeceğim şimdi.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 14 Ocak 2023 #15 SacXe dedi: Yükleyip deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam denedikten sonra yazarsanız sevinirim. Amazon Store'dan indirmiştim bir ara oynadım ama sonra toptan gitti. Artı 0 Eksi
SacXe dedi: Yükleyip deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam denedikten sonra yazarsanız sevinirim. Amazon Store'dan indirmiştim bir ara oynadım ama sonra toptan gitti.
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 14 Ocak 2023 #16 SacXe dedi: Yükleyip deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğini biliyor musun GameLoop bunları sana yükletmezde ondan söylüyorum. Artı 0 Eksi
SacXe dedi: Yükleyip deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğini biliyor musun GameLoop bunları sana yükletmezde ondan söylüyorum.
KS KS S SacXe Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 317 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #17 598256 dedi: Nasıl yükleyeceğini biliyor musun GameLoop bunları sana yükletmezde ondan söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam GameLoop yükledim ama dediğiniz gibi içerisinde arayınca Clash of Clans gözükmüyor nasıl yükleyeceğim anlatır mısınız? Artı 0 Eksi
598256 dedi: Nasıl yükleyeceğini biliyor musun GameLoop bunları sana yükletmezde ondan söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam GameLoop yükledim ama dediğiniz gibi içerisinde arayınca Clash of Clans gözükmüyor nasıl yükleyeceğim anlatır mısınız?
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 14 Ocak 2023 #18 İlk önce bir oyun yükle ve onu başlat emülator başlayınca oyundan cık ve tarayıcıyı aç Play Store giriş yap ve oyunu yükle. SacXe dedi: Yükleyip deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... SacXe dedi: Hocam GameLoop yükledim ama dediğiniz gibi içerisinde arayınca Clash of Clans gözükmüyor nasıl yükleyeceğim anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... PUBG olsun yukleyecegin oyun sistemi ona göre kuruyor tam olarak. Artı 0 Eksi
İlk önce bir oyun yükle ve onu başlat emülator başlayınca oyundan cık ve tarayıcıyı aç Play Store giriş yap ve oyunu yükle. SacXe dedi: Yükleyip deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... SacXe dedi: Hocam GameLoop yükledim ama dediğiniz gibi içerisinde arayınca Clash of Clans gözükmüyor nasıl yükleyeceğim anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... PUBG olsun yukleyecegin oyun sistemi ona göre kuruyor tam olarak.
KS KS S SacXe Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 317 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #19 598256 dedi: İlk önce bir oyun yükle ve onu başlat emülator başlayınca oyundan cık ve tarayıcıyı aç Play Store giriş yap ve oyunu yükle. PUBG olsun yukleyecegin oyun sistemi ona göre kuruyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. 598256 dedi: İlk önce bir oyun yükle ve onu başlat emülator başlayınca oyundan cık ve tarayıcıyı aç Play Store giriş yap ve oyunu yükle. PUBG olsun yukleyecegin oyun sistemi ona göre kuruyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim aynı sorun devam ediyor siyah ekran. Son düzenleme: 14 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
598256 dedi: İlk önce bir oyun yükle ve onu başlat emülator başlayınca oyundan cık ve tarayıcıyı aç Play Store giriş yap ve oyunu yükle. PUBG olsun yukleyecegin oyun sistemi ona göre kuruyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. 598256 dedi: İlk önce bir oyun yükle ve onu başlat emülator başlayınca oyundan cık ve tarayıcıyı aç Play Store giriş yap ve oyunu yükle. PUBG olsun yukleyecegin oyun sistemi ona göre kuruyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim aynı sorun devam ediyor siyah ekran.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2023 #20 Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükler misiniz? Bazıları sorunu bu şekilde çözmüş. Artı 0 Eksi