Clash of Clans Supercell ID bağlanırsa hesap değeri düşer mi?

İşletim sistemi
Android
Supercell ID hesap değerini düşürür mü? Geldiğinden beri bağlamayı düşünmüyordum fakat öngörü etkinliğinde bayağı taş hediyesi veriyor. Hesabım 2015 kayıtlı eski ve benim gözümde değerli bir hesap. Yakında ID olmadan girişleri kapatırlar mı? Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.

Çok eski bir hesap muhtemelen fulldür. Full bir hesap Supercell ID bağlantılı değilse risk altındadır. Güvenlik için bağlamak lazım. Supercell ID kaydı olmadığı için çok hesap kaybeden var.

Fakat hesap satışlarında da ID'siz hesapların değeri çok yüksek. Satmayacaksanız bağlayın gitsin.

ID devretme işlemi riski mi? Oyun hesaplarımı satmayı sevmiyorum fakat zamanın ne göstereceği belli olmaz.

ID devretme işlemi riski mi? Oyun hesaplarımı satmayı sevmiyorum fakat zamanın ne göstereceği belli olmaz.

Hesap satışı yasak olduğu için riskli. Tespiti halinde ban atarlar. Kaçarı yok. Ben bağış hesabı olarak kullanmak için TH11 Full hesap almıştım. Aldığım hafta banlandı 120 lira yalan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…