U uçanbilgin Decapat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 47 Yer Uranüs yakınlarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar benim 9 belediye seviyeli bir köyüm var. Onu Supercell ID'ye bağlamak istiyorum fakat oyunda ID'ye bağlandığımda 2 level bir köye atıyor. Hesabım o köye bağlı. 9 seviyeli köyümü nasıl ID'ye bağlayabilirim?
Arkadaşlar benim 9 belediye seviyeli bir köyüm var. Onu Supercell ID'ye bağlamak istiyorum fakat oyunda ID'ye bağlandığımda 2 level bir köye atıyor. Hesabım o köye bağlı. 9 seviyeli köyümü nasıl ID'ye bağlayabilirim?
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #2 Şu an BB9 köyünüze girebiliyor musunuz?
U uçanbilgin Decapat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 47 Yer Uranüs yakınlarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #3 Just a Minute dedi: Şu an BB9 köyünüze girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #4 uçanbilgin dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ya yeni bir mail kurup ona bağlayacaksınız ya da Supercell destekten o 2 seviye hesabın mailini değiştirmek için yazıcaksınız.
uçanbilgin dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ya yeni bir mail kurup ona bağlayacaksınız ya da Supercell destekten o 2 seviye hesabın mailini değiştirmek için yazıcaksınız.