Clash of Clans taktik önerisi

Yunusemre805

Hectopat
Arkadaşlar, 5 inşaatçılı bir BB11 köyüm var. 3 strateji arasında kararsız kaldım.
1 -2 savunma 2 Hero 1 duvar.
2- 3 Hero 2 savunma.
3- 3 Hero 1 savunma 1 duvar.
Bunların dışında taktiklere açığım.

3 hero 2 savunma olarak ilerle ve devamlı sinsi goblin + 5 duvardan atlama büyüsü + 1 dondurma büyüsü saldırısı yap. Çok kolay kaynak kazanırsın ve gelişmen daha kolay olur.

Beyler benim de köy 11. Seviye her şey son seviye, hep yıldırım ve elektro ile dalıyorum sıkıldım, başka taktik var mı?

3 hero 2 savunma mantikli ama klan savasi yapiyorsaniz hero sıkıntısı çekebilirsiniz. Ayrica 3 heroyu ayni anda yatiracak kara iksiride bulmaniz cok zor. Iksir ile buyuk koruyucu basin kara iksir ile kralice basin. Kraldan cok kraliceye yuklenin. Kalan 3 insaatciyi savunmaya verin. Duvar onceliginiz olmasin savunmalardan sonra o.
Beyler benim de köy 11. Seviye her şey son seviye, hep yıldırım ve elektro ile dalıyorum sıkıldım, başka taktik var mı?
BB13 hesabimla atici cadi dev destesi oynuyordum 5 6 aydir clash of clans oynamiyorum ama metasi degismez. BB11 dede bu deste kullanilabilir. Fakat kara iksir fazla yiyordu. O yuzden normal savaslarda elektro balon kullaniyordum ks lerde atici cadi dev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…