Arkadaşlar, 5 inşaatçılı bir BB11 köyüm var. 3 strateji arasında kararsız kaldım.
1 -2 savunma 2 Hero 1 duvar.
2- 3 Hero 2 savunma.
3- 3 Hero 1 savunma 1 duvar.
Bunların dışında taktiklere açığım.
3 hero 2 savunma olarak ilerle ve devamlı sinsi goblin + 5 duvardan atlama büyüsü + 1 dondurma büyüsü saldırısı yap. Çok kolay kaynak kazanırsın ve gelişmen daha kolay olur.
3 Hero 2 savunma olarak ilerle ve devamlı sinsi goblin + 5 duvardan atlama büyüsü + 1 dondurma büyüsü saldırısı yap. Çok kolay kaynak kazanırsın ve gelişmen daha kolay olur.
3 hero 2 savunma mantikli ama klan savasi yapiyorsaniz hero sıkıntısı çekebilirsiniz. Ayrica 3 heroyu ayni anda yatiracak kara iksiride bulmaniz cok zor. Iksir ile buyuk koruyucu basin kara iksir ile kralice basin. Kraldan cok kraliceye yuklenin. Kalan 3 insaatciyi savunmaya verin. Duvar onceliginiz olmasin savunmalardan sonra o.
BB13 hesabimla atici cadi dev destesi oynuyordum 5 6 aydir clash of clans oynamiyorum ama metasi degismez. BB11 dede bu deste kullanilabilir. Fakat kara iksir fazla yiyordu. O yuzden normal savaslarda elektro balon kullaniyordum ks lerde atici cadi dev.