Clash of Clans taktik yardımı ve köy düzeni

İşletim sistemi
iOS
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, genelde hep elektro ejderha fulleyip saldırı yapıyorum. Büyü olarak Full yıldırım kullanıyorum. Pek savaş taktiği bilmiyorum. Yeni ordu düzenine ihtiyacım var. Tekli cehennem kulelerini ve kartal topunu geçemiyorum. Ayrıca köy düzenim iyi mi? Bb 12'ye her şeyi fulledikten sonra geçmeyi düşünüyorum.

79A25E1A-D337-49A5-B21C-E9E7609E2ECA.png

Köyün çok iç içe. Biraz ayrık yap ki adam 3 yıldırimla hem hava savunmanı hem de kuleleri felan düşürmesin. Ayrıca farklı yöntemleri dene kendin saldır. Saldırarak bul. Stratejilerin genel mantığı birinin tanklaması diğerlerinin hasar vurması üzeredir. Malum önden devler,pekka,golem atılır. Arkadan da senin keyfine kalmış. Benim favori saldırı tipim 1 golem 2 tane buz golem 10 tane baltacı karı 7-8 tane cadı 7-8 tane dev ve 6-8 tane büyücü. Tüm büyülerim de yarasa. Deneyebilirsiniz. Soldan yardım almayı unutmayın. Duvarlara yerden birşeyler yuvarlayan araba felan adı aklıma gelmedi onlardan ekstra alın.

Yıldırım yerine 3 Dondurma 4 öfke yap. Klan kalesine kaya balonu, Full balon ve dondurma iste. Orduyu da 2 bebek ejderha 7 elektro geri kalanını balon yap. Saldırırken bebek ejderleri kenar temizliği için at elektrolar çok dağılmasın. Tüm orduyu belediyeye yakın köşeden atıp saldırıyı başlat. Ordu dağılmadan koruyucu basmayı unutma. Bu taktikle garanti 2 yıldızın var. Heroları bayağı iyi yükseltmişsin, ben 13'e basacağım yakında ama daha 50 bile olmadılar.

Yıldırım yerine 3 Dondurma 4 öfke yap. Klan kalesine kaya balonu, Full balon ve dondurma iste. Orduyu da 2 bebek ejderha 7 elektro geri kalanını balon yap. Saldırırken bebek ejderleri kenar temizliği için at elektrolar çok dağılmasın. Tüm orduyu belediyeye yakın köşeden atıp saldırıyı başlat. Ordu dağılmadan koruyucu basmayı unutma. Bu taktikle garanti 2 yıldızın var. Heroları bayağı iyi yükseltmişsin, ben 13'e basacağım yakında ama daha 50 bile olmadılar.
hocam minyon ve domuz binicisi yükseltmeye gerek var mı? Seviyeleri düşük onların, diğer savaşçıları fulledim.
09472D28-5C3D-481F-AD21-FFA462F8A0C6.png

Arkadaşlar bide bb12‘ye geçtikten sonra satmak istersem kaç tl eder bilginiz var mı?

Her şeyi yükseltin hocam. Kara iksir büyüleri geri kalmış onlara bas biraz. Ne var ne yok fullemen lazım 13'te 14'te lazım olacak. 12'de yine elektro yaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı