Yaklaşık 3-4 yıldır oynamadığım bir hesabıma giriş yaptım BB8 her şey son seviye yakında BB9 olacağım. Klan nasıl bulurum ve köy düzeninin nasıl olmasını tavsiye edersiniz?
Ben de 7-8 sene önce bıraktığım hesabıma giriş yaptım geçenlerde, bir sürü şey değişmiş. Adapte olamayınca bıraktım. Köy düzenini rakiplerin stratejik düzenlerine bakarak kopyalayabilirsin direkt kendine. BB9 olanlara bakarak fikir edinebilirsin.
Clashtasia indir. En çok indirilen köylerden beğendiğin düzeni ayarla. Klan davetlerini aktif et. Ya da gir çık yaparak 5-6 denemede güzel bir klan bulursun. Yan köydende 6. inşaatçıyı seri bir şekilde kas.
Hocam BB8'e kadar yükselmişsin. Bence bunları nasıl bulacağını kendin zaten biliyorsundur. 4 5 yıl önce en yüksek bb 9'du zaten neredeyse bitirmişsiniz oyunu zamanında.
Hocam BB8'e kadar yükselmişsin. Bence bunları nasıl bulacağını kendin zaten biliyorsundur. 4 5 yıl önce en yüksek bb 9'du zaten neredeyse bitirmişsiniz oyunu zamanında.
Doğrudur da uzun zaman geçti belki çok değişmiştir bilmediğim şeyler vardır sorayım dedim hocam. Köşede ganimet birikmiş 10 milyon altın iksir 100k kara iksir falan o kadar uzun süredir yokmuşum.