Bilirsiniz zaten yılların efsanesidir CoC. Son zamanlarda da bayağı oynayasım geldi. Oyuna en baştan başlasam çok geç mi olur, aynı tadı alır mıyım zorlanır mıyım? Bu konuda görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Bilirsiniz zaten yılların efsanesidir CoC. Son zamanlarda da bayağı oynayasım geldi. Oyuna en baştan başlasam çok geç mi olur, aynı tadı alır mıyım zorlanır mıyım? Bu konuda görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
8 yıl oynadım 2023 Eylülünden beri oynamıyorum fazla bağımlılık yapıyordu duvar basma falan hepsini maxlayan bir oyuncuyum. Açıkçası biraz insanı sürekli oyunda tutmaya yönelik bir yapısı var. Ganimet ara ara sıkıldım. Kışla hızlandırma ve duvar basma ks ve yeni açılan balonlu bölüm inşaatçı üssü derken çok fazla etkinlik ve oyundan çıkmıyorsun. Boş vaktin varsa oyna ama yetişkin biri için yoğun bir hayatın varsa bence daha başka oyunlara bak
Belediye binasını 9. seviyeye yukselttikten sonra karşıma çıkan hileler yüzünden yaklaşık 5 yıl önce oyunu bıraktım. Korkumdan belediye binasını 7. seviyeden yukarıya basamıyorum birkaç hesabım bu şekil duruyor 7. seviyede. Belki daha uzun zaman önce de olabilir şu an kestiremiyorum.