Clash Of Clans'a hala başlanır mı?

Hocam P2W de mesela neyi fazla alarak P2W yapıyorsun? Merak ettim.
Aslında fazla p2w değil, inşaat sürelerini bitirmek için veya robotları güçlendirmek için harcarsinda o kadar yatırılacak bir oyun değil. Uzun süreli oynanmalık oyun.

Aslında fazla p2w değil, inşaat sürelerini bitirmek için veya robotları güçlendirmek için harcarsinda o kadar yatırılacak bir oyun değil. Uzun süreli oynanmalık oyun.
Oynamana bağlı 2,3 seneye maxlanir köy. Tabi bütün 1,2,3,4,5 yıldızlı robotları, combinerları, titanları, silahları, yardımcı elemanları, power coreları yapmak zor iş, o yüzden işin içine para giriyor ama bunları kendin kasarakda yaparsın, leveline uygun rakipler geliyor ( kolay veya zor rakibi seçebiliyorsun etkinliklerde ve normal kupa kasma yerinde) ve yenmesi kolay oluyor adam akıllı saldırı yaparsan, güçlü rakiplerde geliyor ara sıra. Kasılarak, emek harcayarak da yapılır. Zor bir oyun değil Coc gibi köyü fullemek veya saldırı yapmak.

Son düzenleme:
Hayır kanka ne alaka oyunu bitirmeye oynamazsın ki CoC da.

Başlanır kanka CoC bırakılmaz ara verilir zaten, eğer önceden tecrüben varsa bb 10 11'e kadar rahat çıkarsın sonrası eğlence zaten.

ID verirsen klana alırım seni bb kaç şu an.
bb 7 şu an ufaktan para yatırdım başlarda hızla gelişmek için eskiden de dediğim gibi tecrübem var. Almak istersen id: G2YRVRYLC

@cemal buhran neyi beğenmediniz hocam.
Üstte para yatırmak lazım diğer rakipler çok güçlü demişsin ya 8 yıl oynayan biri olarak söylüyorum sanırım kostüme özendiğim için bir iki ay bilet satın aldım onun dışında sadece kendi emeğim ile bina 15 duvarlar dahil her şeyi bastım ve basılacak bir şey kalmamıştı. Saldırı atarken kupan efsanevi değilse dengeli bir kupa seviyesinde eşdeğer rakibini yenebilecek saldırılar yapıyorsan bu senin başarını ve becerini gösterir keyif de verir. Gidip BB7 ile BB8 alamazsın. Oyunun düzeni bu şekilde kurulu kendi binanı alabiliyorsan kafi. Para yatırmak zorunlu değil kısaca reis

Üstte para yatırmak lazım diğer rakipler çok güçlü demişsin ya 8 yıl oynayan biri olarak söylüyorum sanırım kostüme özendiğim için bir iki ay bilet satın aldım onun dışında sadece kendi emeğim ile bina 15 duvarlar dahil her şeyi bastım ve basılacak bir şey kalmamıştı. Saldırı atarken kupan efsanevi değilse dengeli bir kupa seviyesinde eşdeğer rakibini yenebilecek saldırılar yapıyorsan bu senin başarını ve becerini gösterir keyif de verir. Gidip BB7 ile BB8 alamazsın. Oyunun düzeni bu şekilde kurulu kendi binanı alabiliyorsan kafi. Para yatırmak zorunlu değil kısaca reis
Diğer oyun için demiş sanırsam, Cocla alakalı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı