Clash Of Clans'a hala başlanır mı?

Beni hiç sarmadığı için hiç uzun süreli oynayamadım bu oyunu zaten ksler güzel oluyordu ama orası ayrı.

Hocam hileden kastınız tam olarak nedir?

Kalkan olduğu halde saldırı yapıyordu belirsiz karakterler içeren mahlasa sahip oyuncular.
Hocam supercell çok ciddi önlemler alıyor. Siz ekran görüntüsü alıp desteğe yazdığınızda o hesabın son saldırıları inceleniyor. Gerçekten kalkan varken saldırı yapmışlarsa o hesap sonraki günü görmezdi. Açıkçası 8 yıl oynadım Belediye Binası 15de max şekilde oyunu bıraktım hiç böyle bir şeye rast gelmedim. Sadece bot otomatik cevreleyen okçu saldırıları görmüştüm ve şikayet ettiğim hesaplar silinmişti

Cevaplarınız için teşekkürler oyuna başlamış bulunmaktayım, zaten eskiden kalan tecrübelerim var zorlamıyor. Yıllar geçmesine rağmen hala yeni başlayan birsürü oyuncu var haberiniz olsun.

Alternatif olarak Transformers Earth Wars öneririm, bana göre en iyi köy oyunlarından birisi, Coctan da iyi bana göre. Global sohbetide var, saracağını düşünüyorum farklı şeyler seviyorsan ve transformers seviyorsan. Kesinlikle indirmeni öneririm. Cocta tabi güzel vakit geçirmelik oyun ama transformersi denemeni de isterim.

Son düzenleme:

Eskiden oynardım, cidden bayağı güzel oyun ama P2W.

Para basmadan bir 10 senede falan bitirirsin oyunu.

Zevkli olmaz bence.

Hayır kanka ne alaka oyunu bitirmeye oynamazsın ki CoC da.

Başlanır kanka CoC bırakılmaz ara verilir zaten, eğer önceden tecrüben varsa bb 10 11'e kadar rahat çıkarsın sonrası eğlence zaten.

Cevaplarınız için teşekkürler oyuna başlamış bulunmaktayım, zaten eskiden kalan tecrübelerim var zorlamıyor. Yıllar geçmesine rağmen hala yeni başlayan bir sürü oyuncu var haberiniz olsun.

ID verirsen klana alırım seni bb kaç şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…