Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #1 Oyunda yeni bir hesap kurdum oradan ilerliyorum ama en son dün girdim oyuna. Şimdi bugün girdiğimde 10 taş maliyeti olan bir kalkan etkin. Kendi kendine olabiliyor mu böyle bir şey?
Oyunda yeni bir hesap kurdum oradan ilerliyorum ama en son dün girdim oyuna. Şimdi bugün girdiğimde 10 taş maliyeti olan bir kalkan etkin. Kendi kendine olabiliyor mu böyle bir şey?
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 14 Mayıs 2022 #2 evet her saldırı aldığında kalkan kazanıyorsun (yüksek ihtimalle)
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 14 Mayıs 2022 #3 Eğer düşman köyünüze saldırıp 1 yıldız ve üstü almışsa oyun otomatik olarak kalkan veriyor.
Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #4 Gusein dedi: Eğer düşman köyünüze saldırıp 1 yıldız ve üstü almışsa oyun otomatik olarak kalkan veriyor. Genişletmek için tıkla... evet 3 yıldız yemişim
Gusein dedi: Eğer düşman köyünüze saldırıp 1 yıldız ve üstü almışsa oyun otomatik olarak kalkan veriyor. Genişletmek için tıkla... evet 3 yıldız yemişim