Can_Shelby Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 Bir video da görmüştüm. Bayağı güzel görünüyordu. Hatta saldırı falan yaptığımda onlarda 卐 köyüne saldırı yaptı gibi şey çıkıyor ama köy ismini ayarlayamadım. Bunu nasıl halledebilirim?
Bir video da görmüştüm. Bayağı güzel görünüyordu. Hatta saldırı falan yaptığımda onlarda 卐 köyüne saldırı yaptı gibi şey çıkıyor ama köy ismini ayarlayamadım. Bunu nasıl halledebilirim?
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #2 Ctrl+c ve Ctrl+v yapsanız? Olmazsa da olmaz diye biliyorum.
AbuzerDemirci Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 496 Çözümler 7 21 Eylül 2023 #3 Kardeşim sen niye böyle birşey istiyorsun amacın ne? İnternette bu istediğin amblemin olduğu alfabelerden çıkaran siteler vardı ordan alabilirsin.
Kardeşim sen niye böyle birşey istiyorsun amacın ne? İnternette bu istediğin amblemin olduğu alfabelerden çıkaran siteler vardı ordan alabilirsin.
Can_Shelby Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #5 AbuzerDemirci dedi: Kardeşim sen niye böyle bir şey istiyorsun amacın ne? İnternette bu istediğin amblemin olduğu alfabelerden çıkaran siteler vardı oradan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir yazsana buraya. Ben bulamadım. Bana güzel bir şeyler lazım ama 卍 sembolünü açık açık belli etmeli.
AbuzerDemirci dedi: Kardeşim sen niye böyle bir şey istiyorsun amacın ne? İnternette bu istediğin amblemin olduğu alfabelerden çıkaran siteler vardı oradan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir yazsana buraya. Ben bulamadım. Bana güzel bir şeyler lazım ama 卍 sembolünü açık açık belli etmeli.
Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 21 Eylül 2023 #6 Mücahit'ten Hitler'e nasıl geçtin aw
Can_Shelby Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #7 Nami dedi: Mücahit'ten Hitler'e nasıl geçtin aw. Genişletmek için tıkla... Sadece güzel görünüyor. Köyün düzenini de bayağı geliştirdim. Yarın biraz daha duvarın kilidi açılınca istediğim şaheser hazır olacak. Eşref Bey dedi: Ctrl+c ve Ctrl+v yapsanız? Olmazsa da olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
Nami dedi: Mücahit'ten Hitler'e nasıl geçtin aw. Genişletmek için tıkla... Sadece güzel görünüyor. Köyün düzenini de bayağı geliştirdim. Yarın biraz daha duvarın kilidi açılınca istediğim şaheser hazır olacak. Eşref Bey dedi: Ctrl+c ve Ctrl+v yapsanız? Olmazsa da olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı