Clash of Clans'i bilgisayardan oynamak için program önerisi

En meşhur olan BlueStacks olduğu için onu kurdum. İlk başta Hyper-v etkin devre dışı bırakın uyarısı verdi. Hizmetlerden, kod ile ve Windows özelliklerini aç ya da kapattan etkisiz hale getirdim yine aynı hata verdi. BlueStacks 4 kurdum. Motor başlatılamadı hatası verdi. Bir daha uğraşmak istemiyorum.

Bundan virüs bulaşmaz değil mi? MEmu kurdum yeniden başlatınca PC Çince göründü.

Hyper-v etkindi zaten.

Hayır bulaşmaz, MEmu çok güvenilir olmadığı için olabilir ben eski bilgisayarıma Nox kurmuştum sıkıntı çıkmadı yani güvenebilirsiniz güzel bir emülatör.

MEmu kurdum bilgisayar Çince oldu Allah'tan Kaspersky tam tarama sonucu virüs çıkmadı.
Nox kuruyorum şu anda.
Nox Player kurdum. Şimdi Play Store'dan Clash of Clans kurup Gmail hesabı ile giriş yapmam lazım değil mi?

Son düzenleme:
Samsung S8 üzerinden giriş yaptığımı söyleyen uyarı verdi sorun olur mu? Nox Player üzerinden Google Play oturumu açtıktan sonra.

Hayır bir sorun olmaz Nox'un ayarlarında telefon modeli olarak Samsung S8 seçili olduğu için uyarı almışsınızdır kaygılanmanıza gerek yok.

Hocam bende Clash of Clans'a başladım. Şu an BlueStacks'tan oynuyorum sistemim bayağı kötü ama 55-65 arası FPS alıyorum gecikme çok az hissedilmiyor öneririm. BlueStacks 4'te iken 40-50 FPS alıyordum. Şu an BlueStacks 5 daha performanslı.

Lütfen konuyu okumadan mesaj yazmayın konu sahibi BlueStacks hariç demiş ve siz BlueStacks öneriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…