PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 27 Mayıs 2021 #41 Yeniçocuk dedi: Dün MEmu indirince bilgisayardaki yazılar Çince olunca eyvah virüs yedik dedim. Genişletmek için tıkla... MEmu programında Çince yazılar bende de olmuştu hocam. Arayüzü vs. Çince korkmanıza gerek yok.
Yeniçocuk dedi: Dün MEmu indirince bilgisayardaki yazılar Çince olunca eyvah virüs yedik dedim. Genişletmek için tıkla... MEmu programında Çince yazılar bende de olmuştu hocam. Arayüzü vs. Çince korkmanıza gerek yok.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Mayıs 2021 #42 PhoenixTech dedi: MEmu programında Çince yazılar bende de olmuştu hocam. Arayüzü vs. Çince korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Masaüstü direk olmuştu. Nox Player kurdum şu an çalışıyor sorun yok. Tek sorun bilgisayar biraz ısındı birazcık soğuması için bilgisayarı kapattım. Ousia dedi: GameLoop iyi bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... Nox Player kurdum memnunum fikriniz için teşekkürler.
PhoenixTech dedi: MEmu programında Çince yazılar bende de olmuştu hocam. Arayüzü vs. Çince korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Masaüstü direk olmuştu. Nox Player kurdum şu an çalışıyor sorun yok. Tek sorun bilgisayar biraz ısındı birazcık soğuması için bilgisayarı kapattım. Ousia dedi: GameLoop iyi bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... Nox Player kurdum memnunum fikriniz için teşekkürler.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 27 Mayıs 2021 #43 Yeniçocuk dedi: Masaüstü direk olmuştu. Nox Player kurdum şu an çalışıyor sorun yok. Tek sorun bilgisayar biraz ısındı birazcık soğuması için bilgisayarı kapattım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam . Laptop mu? Masaüstü ise kapatmanıza gerek yok. Benim bilgisayarım gün boyu açık bazen hiç kapatmıyorum.
Yeniçocuk dedi: Masaüstü direk olmuştu. Nox Player kurdum şu an çalışıyor sorun yok. Tek sorun bilgisayar biraz ısındı birazcık soğuması için bilgisayarı kapattım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam . Laptop mu? Masaüstü ise kapatmanıza gerek yok. Benim bilgisayarım gün boyu açık bazen hiç kapatmıyorum.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Mayıs 2021 #44 PhoenixTech dedi: Nasıl yani hocam . Laptop mu? Masaüstü ise kapatmanıza gerek yok. Benim bilgisayarım gün boyu açık bazen hiç kapatmıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef laptop.
PhoenixTech dedi: Nasıl yani hocam . Laptop mu? Masaüstü ise kapatmanıza gerek yok. Benim bilgisayarım gün boyu açık bazen hiç kapatmıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef laptop.
EgemenCaliskan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #45 GameLoop olmazsa APK olarak indirip ekleyin hiç olmazsa BlueStacks ondan da APK extract edebilirsin.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Mayıs 2021 #46 EgemenCaliskan dedi: GameLoop olmazsa APK olarak indirip ekleyin hiç olmazsa BlueStacks ondan da APK extract edebilirsin. GameLoop olmazsa APK olarak indirip ekleyin hiç olmazsa BlueStacks ondan da APK extract edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nox Player ile sorunumu hallettim hocam. Sağolun
EgemenCaliskan dedi: GameLoop olmazsa APK olarak indirip ekleyin hiç olmazsa BlueStacks ondan da APK extract edebilirsin. GameLoop olmazsa APK olarak indirip ekleyin hiç olmazsa BlueStacks ondan da APK extract edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nox Player ile sorunumu hallettim hocam. Sağolun