Clash Royal'de hesap nasıl açılır?

Aynı sorunu bende yaşamıştım hem de kalıcı olarak ban yemiştim. İlk yapmanız gereken oyunu sıfırlamak ardından yeni bir gmail hesabı açmak oyuna girin eğitimi bitirin ve o gmail hesabını bağlayın. Bende böyle yaptım ve şu anda ban yiyen hesabımdan 1500 kupa daha fazlayım. (Yardımcı olabildiysem sevindim 😀)
Clash Royale'de nasıl ban yiyebiliyorsunuz ki? Hilesi mi var?

Clash Royale'de nasıl ban yiyebiliyorsunuz ki? Hilesi mi var?
2 sene önceydi abim liglerde idi bende 10. Arena da abimi kıskanmıştım YouTube san bir video görmüştüm hesap çalma adında. Bakayım dedi lig 1 deki birisinin hesabını çalmaya çalıştım. Ama tabisi de beceremedim. 1 hafta sonra da kalıcı olarak ban yediniz dedi. Ben de hırs yaptım ve yeni hesap açtım şu anda lig 3'teyim. (Hala abimi geçemedim😄)

Aynı sorunu bende yaşamıştım hem de kalıcı olarak ban yemiştim. İlk yapmanız gereken oyunu sıfırlamak ardından yeni bir gmail hesabı açmak oyuna girin eğitimi bitirin ve o gmail hesabını bağlayın. Bende böyle yaptım ve şu anda ban yiyen hesabımdan 1500 kupa daha fazlayım. (Yardımcı olabildiysem sevindim 😀)
Android'de böyle heralde. İos'ta nasıl oluyor bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı