Clash Royale 1 defa Pass Royale almak mantıklı mı?

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
Sadece 1 defa alacağım, oynamaktan keyif alıyorum biraz hızlı yükseldim, sakin dağa çıktım karşıma kart levelleri 12-13-14 olanlar geliyor, benim henüz 10-11 bu açığı kapatmak için sizce 1 defa almak mantıklı mı?

Alırsanız kesin kapatırsınız ama bu oyun için çok para.
Valla 85TL az değil ancak 1 defaya mahsus pek sorun olmaz gibi geliyor.
34 liradan aldım o zaman değdi ama şimdi çok para. Gereksiz pahalılandı pass.
Evet ya, ben yenilerde başladım. 1 Aydır oynuyorum birden fazla oynayıp kastım o yüzden bu haldeyim zaten

Gerek yok, 4800-5000'lerde al. Ben 4600'e kadar 9 seviye geldim kart seviyelerim 9-10'du. Meta desteleri kullan.

Ben de bilgisayarda o kadar oyun varken girmeyip Clash Royale oynuyorum. Sorunuzun cevabına gelirsek bence alınmaz gereksiz pahalı değmez.

Gerek yok, 4800-5000'lerde al. Ben 4600'e kadar 9 seviye geldim kart seviyelerim 9-10'du. Meta desteleri kullan.
2.6 Hog veya Mega şovalye destesi oynuyorum. Öyle kasabildim zaten ancak şuan takıldım çıkamıyorum. Bu sezon sonuna kadar yine bekleyeceğim.
Ben de bilgisayarda o kadar oyun varken girmeyip Clash Royale oynuyorum. Sorunuzun cevabına gelirsek bence alınmaz gereksiz pahalı değmez.
Sarıyor.

2.6 Hog veya Mega şovalye destesi oynuyorum. Öyle kasabildim zaten ancak şuan takıldım çıkamıyorum. Bu sezon sonuna kadar yine bekleyeceğim.

Sarıyor.
Bende şu an 4800-5000'de takıldım çünkü 3600'lerde 7 seviye olduğum için çok takıldım ve pass aldım. Orda biraz takıl 10-11 yap kullandığın desteyi ve desteye alışmaya oyna. Sonra zaten birden fırlayacak kupan.

2.6 Hog sıktı şu an bir mega şovalye destesi buldum ona baya alıştım 10-11'lerde hatta mega 12 olacak. Yine çıkamıyorum.

2.6 Hog sıktı şu an bir mega şovalye destesi buldum ona baya alıştım 10-11'lerde hatta mega 12 olacak. Yine çıkamıyorum.
Mega koç binicisi destesi ise çıkarsın rahatça. YouTube'da SeeOk var onu izle taktikler veriyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…