Clash Royale 16 level ekliyormuş, Allah belamızı verdi. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Clash Royale 16 level ekliyormuş, Allah belamızı verdi. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Ben deste fulledim ondan oynuyorum. 1 kere bile para yatırmadım ama hesap 8 yıllık olduğu için bayağı dolu.Her şeye rağmen hala bu oyunu oynayan tayfayı anlamıyorum. Gerçekten her güncellemesi başka bir olay olan bir oyunu oynamaya neden, nasıl ve niye katlanıyorlar? Gerçekten merak ediyorum. Abi bırakın oynamayın şu para oyununu. Para harcamanın bu oyunda belirgin bir sonu yok. Anlamıyor mu kimse?
Belirli bir yerden sonra para olayı kalkıyor. 7-8 tane maks destem var zaten. Başlarda para yatırıyordum ama çok uzun süredir hiç yatırmadan oynayabiliyorum rahatça. Normal birinin 1 tane düzgün deste makslaması bile yeterli. Sonrası için mücadelelerden vs. alınan ödüller yeterli.Her şeye rağmen hala bu oyunu oynayan tayfayı anlamıyorum. Gerçekten her güncellemesi başka bir olay olan bir oyunu oynamaya neden, nasıl ve niye katlanıyorlar? Gerçekten merak ediyorum. Abi bırakın oynamayın şu para oyununu. Para harcamanın bu oyunda belirgin bir sonu yok. Anlamıyor mu kimse?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.