Siiüüü Picopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar biliyorum komik olacak ama daha yeni başladım ve 3. arenaya 10 kupa kala yenilmeye başladım şu anda 60 kupa var bana 2. arena destesi önerebilir misiniz? Rahat maç alacağım.
Arkadaşlar biliyorum komik olacak ama daha yeni başladım ve 3. arenaya 10 kupa kala yenilmeye başladım şu anda 60 kupa var bana 2. arena destesi önerebilir misiniz? Rahat maç alacağım.
MTD3 Decapat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 315 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 2.arenada çoğu kartın açık olmadığı için klasik desteler kullanamazsın. Ama şu olabilir.
th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Ocak 2022 #3 İlerleyen zamanlarda deck shop stats Royale gibi sitelerden istediğin gibi oluşturabilirsin.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2022 #4 Best Clash Royale Decks Best Clash Royale Decks statsroyale.com Dostum bu sitede baya güzel öneriler oluyor, bakabilirsin.
Best Clash Royale Decks Best Clash Royale Decks statsroyale.com Dostum bu sitede baya güzel öneriler oluyor, bakabilirsin.
Siiüüü Picopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #5 MTD3 dedi: 2.arenada çoğu kartın açık olmadığı için klasik desteler kullanamazsın. Ama şu olabilir. Eki Görüntüle 1262605 Genişletmek için tıkla... iskelet yerine iskelet ordsusu olurmu hocam
MTD3 dedi: 2.arenada çoğu kartın açık olmadığı için klasik desteler kullanamazsın. Ama şu olabilir. Eki Görüntüle 1262605 Genişletmek için tıkla... iskelet yerine iskelet ordsusu olurmu hocam
MTD3 Decapat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 315 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #6 Siiüüü dedi: iskelet yerine iskelet ordsusu olurmu hocam Genişletmek için tıkla... Olur ama rakipte ok olursa biraz sıkıntı çıkarır.
Siiüüü dedi: iskelet yerine iskelet ordsusu olurmu hocam Genişletmek için tıkla... Olur ama rakipte ok olursa biraz sıkıntı çıkarır.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 6 Ocak 2022 #7 Siiüüü dedi: İskelet yerine iskelet ordusu olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Olur ancak desten bir tık hızlı dönmez. İskeletin asıl amacı atak kartlarını durdurmak. Ama iskelet ordusu da olur
Siiüüü dedi: İskelet yerine iskelet ordusu olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Olur ancak desten bir tık hızlı dönmez. İskeletin asıl amacı atak kartlarını durdurmak. Ama iskelet ordusu da olur
Rero Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 709 Çözümler 5 6 Ocak 2022 #8 MTD3 dedi: 2.arenada çoğu kartın açık olmadığı için klasik desteler kullanamazsın. Ama şu olabilir. Eki Görüntüle 1262605 Genişletmek için tıkla... Prens artık 7. arenada.
MTD3 dedi: 2.arenada çoğu kartın açık olmadığı için klasik desteler kullanamazsın. Ama şu olabilir. Eki Görüntüle 1262605 Genişletmek için tıkla... Prens artık 7. arenada.
Siiüüü Picopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #9 Atahan Kutlu dedi: Best Clash Royale Decks Best Clash Royale Decks statsroyale.com Dostum bu sitede baya güzel öneriler oluyor, bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam bu sitede sizin beğendiğinizi atarmısınız
Atahan Kutlu dedi: Best Clash Royale Decks Best Clash Royale Decks statsroyale.com Dostum bu sitede baya güzel öneriler oluyor, bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam bu sitede sizin beğendiğinizi atarmısınız
MTD3 Decapat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 315 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #10 Rero dedi: Prens artık 7. arenada. Genişletmek için tıkla... Doğru prens artık 7.arenada prens yerine devde kullanabilir eğer 3.arenaya hızlı geçerse koçbaşı da koyabilir.
Rero dedi: Prens artık 7. arenada. Genişletmek için tıkla... Doğru prens artık 7.arenada prens yerine devde kullanabilir eğer 3.arenaya hızlı geçerse koçbaşı da koyabilir.