CaganAdam Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır Clash Royale oynuyorum ve 6. arenayı geçemedim. Deste önerisi olan varsa yazabilir.
Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır Clash Royale oynuyorum ve 6. arenayı geçemedim. Deste önerisi olan varsa yazabilir.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.888 Çözümler 36 31 Mart 2025 #2 En iyi Arena 6 desteleri Tüm arenaların en iyi Clash Royale desteleri. Güncel taktikler için takipte kal. Yeni Clash Royale desteni şimdi bul! www.deckshop.pro
En iyi Arena 6 desteleri Tüm arenaların en iyi Clash Royale desteleri. Güncel taktikler için takipte kal. Yeni Clash Royale desteni şimdi bul! www.deckshop.pro
CaganAdam Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #3 Finch0900 dedi: En iyi Arena 6 desteleri Tüm arenaların en iyi Clash Royale desteleri. Güncel taktikler için takipte kal. Yeni Clash Royale desteni şimdi bul! www.deckshop.pro Genişletmek için tıkla... Bu sitedekileri denedim ama bulamadım güzel deste ya.
Finch0900 dedi: En iyi Arena 6 desteleri Tüm arenaların en iyi Clash Royale desteleri. Güncel taktikler için takipte kal. Yeni Clash Royale desteni şimdi bul! www.deckshop.pro Genişletmek için tıkla... Bu sitedekileri denedim ama bulamadım güzel deste ya.
pabos Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Pro Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz RAM 8 GB Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #4 CaganAdam dedi: Bu sitedekileri denedim ama bulamadım güzel deste ya. Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum ama olabildiğince yüksek seviyeli kartlarla oynamaya çalışın. Destede büyük büyü bulundurun ve ortalama iksir maliyeti bence 4.0'ı geçmemeli.
CaganAdam dedi: Bu sitedekileri denedim ama bulamadım güzel deste ya. Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum ama olabildiğince yüksek seviyeli kartlarla oynamaya çalışın. Destede büyük büyü bulundurun ve ortalama iksir maliyeti bence 4.0'ı geçmemeli.