yücecahil67 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #1 POCO X3 Pro var, PUBG 90 FPS Config oluyor. Acaba Clash Royale'den olur mu?
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.768 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #2 Başlığa göre oynanır neden oynanmasın ama cümlenizden bir şey anlamadım.
Mazael Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 639 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #3 Aga CS:GO mu oynuyorsun fps i takıyorsun oynadığın oyun CR , 30 fps üstü kafi oyunda 90 fps olması hiçbir + ya sahip değil.
Aga CS:GO mu oynuyorsun fps i takıyorsun oynadığın oyun CR , 30 fps üstü kafi oyunda 90 fps olması hiçbir + ya sahip değil.
yücecahil67 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #4 Mazael dedi: Aga CS:GO mu oynuyorsun FPS'i takıyorsun oynadığın oyun cr, 30 FPS üstü kafi oyunda 90 FPS olması hiçbir + ya sahip değil. Genişletmek için tıkla... Canım istiyor. yücecahil67 dedi: Canım istiyor. Genişletmek için tıkla... Daha akıcı mutlu oluyorum. NoBMPR R8 dedi: Başlığa göre oynanır neden oynanmasın ama cümlenizden bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Clash Royale 90 FPS nasıl yapılır cümle biraz anlamsız doğru.
Mazael dedi: Aga CS:GO mu oynuyorsun FPS'i takıyorsun oynadığın oyun cr, 30 FPS üstü kafi oyunda 90 FPS olması hiçbir + ya sahip değil. Genişletmek için tıkla... Canım istiyor. yücecahil67 dedi: Canım istiyor. Genişletmek için tıkla... Daha akıcı mutlu oluyorum. NoBMPR R8 dedi: Başlığa göre oynanır neden oynanmasın ama cümlenizden bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Clash Royale 90 FPS nasıl yapılır cümle biraz anlamsız doğru.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 19 Nisan 2022 #5 yücecahil67 dedi: Canım istiyor. Daha akıcı mutlu oluyorum. Clash Royale 90 FPS nasıl yapılır cümle biraz anlamsız doğru. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir uygulama kullanman lazım onun için fakat böyle bir uygulama da daha önce görmedim.
yücecahil67 dedi: Canım istiyor. Daha akıcı mutlu oluyorum. Clash Royale 90 FPS nasıl yapılır cümle biraz anlamsız doğru. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir uygulama kullanman lazım onun için fakat böyle bir uygulama da daha önce görmedim.
yücecahil67 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #6 517298 dedi: Ekstra bir uygulama kullanman lazım onun için fakat böyle bir uygulama da daha önce görmedim. Genişletmek için tıkla... GFX tool tarzı biliyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.
517298 dedi: Ekstra bir uygulama kullanman lazım onun için fakat böyle bir uygulama da daha önce görmedim. Genişletmek için tıkla... GFX tool tarzı biliyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.
PedroJOSH Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #7 Biraz geç cevap veriyorum ama olsun, ayarlardan, daha fazla seçenek tuşuna tıkla. Daha sonra seni "daha yüksek tazeleme" diye bir seçenek karşılayacak. Onu aktif et.
Biraz geç cevap veriyorum ama olsun, ayarlardan, daha fazla seçenek tuşuna tıkla. Daha sonra seni "daha yüksek tazeleme" diye bir seçenek karşılayacak. Onu aktif et.