Clash Royale başlangıç taktikleri

Baskan66

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selam arkadaşlar. okul arkadaşlarım yakın zamanda Clash Royale klanı kuracaklarını söyledi. Ben normalde oynamıyorum şimdi başlayacağım sıfırdan. Nasıl ilerlememi önerirsiniz? Hızlı gelişeyim, klanı taşıyayım ki itibarım artsın. Rtg videoları izleyip aynısını mı yapayım yoksa arkadaşlarıma sora sora mı gelişeyim?

Selam arkadaşlar. Okul arkadaşlarım yakın zamanda Clash Royale klanı kuracaklarını söyledi. Ben normalde oynamıyorum şimdi başlayacağım sıfırdan. Nasıl ilerlememi önerirsiniz? Hızlı gelişeyim, klanı taşıyayım ki itibarım artsın. Rtg videoları izleyip aynısını mı yapayım yoksa arkadaşlarıma sora sora mı gelişeyim?

Sıfırdan başlamak para yatırmadan çok zor bizzat yan hesap ile denedim. Ne kadar Clash Royale oynayan tanıyorsam hepsi oyunun çıktığı sene de veya en geç 2 sene sonra başlayan kişiler. O zamanlar pay to win olmadığı için çok aşırı derecede oyun sarıyordu ve gelişmek zor değildi. Şimdi başlarsanız hep bot gelecek karşınıza ve fazla sarmayacak oyun. Para yatırmaya zorlayacak.

Selam arkadaşlar. Okul arkadaşlarım yakın zamanda Clash Royale klanı kuracaklarını söyledi. Ben normalde oynamıyorum şimdi başlayacağım sıfırdan. Nasıl ilerlememi önerirsiniz? Hızlı gelişeyim, klanı taşıyayım ki itibarım artsın. Rtg videoları izleyip aynısını mı yapayım yoksa arkadaşlarıma sora sora mı gelişeyim?

SeeOK, Furkan Arabacı, GencAslan CR gibi kanalları izleyip öğrenmeni tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı